Krypto NewsRegulierung

Kriminel infiltrerede retshåndhævelsesmyndigheder: Anklager om bedrageri med kryptotoken

Infiltration af Strafverfolgungsbehörden

Gurbir S. Grewal, Direktor for Strafverfolgung af SEC, har udtrykt sin dybe bekymring over sagen og nævnte, at DeSalvo udnyttede sin stilling som tidligere retsstrafvogter for at vinde tillid hos andre strafforfølgelsesembedsmænd. Overraskende investerede mange af dem deres hårdt tjente besparelser hos ham, kun for at blive snydt.

Bedrageriske påstande og falske løfter

Ifølge SEC’s klage fremsatte DeSalvo bedrageriske fremstillinger og hævdede fejlagtigt, at Blazar Token var registreret og godkendt af myndighederne. Derudover lovede han investorerne ekstremt høje afkast og hævdede endda, at token ville erstatte eksisterende pensionsordninger. Disse bedrageriske taktikker blev brugt til at lokke intetanende personer ind i planen.

Et tillidsbrud

James Carter, præsident for New Jersey State Police Benevolent Association, udtrykte sin vantro og erklærede, at tillidsbruddet var ufatteligt for dem. Politibetjente sætter dagligt deres liv på spil for at beskytte samfundene. Det er især forkasteligt, når en tidligere kollega udnytter denne tillid.

Sociale medier som målretningredskab

SEC hævder, at DeSalvo målrettet henvendte sig til investorer gennem sociale medieplatforme. Ved at bruge disse kanaler var han i stand til hurtigt at indsamle 95.000 dollars fra 17 investorer, men blev derefter mødt med tab på omkring 17.000 dollars som følge af spekulative investeringer. DeSalvo har angiveligt forbrugt de resterende 78.000 dollars og informeret investorerne om, at deres værdipapirer var blevet værdiløse på grund af ugunstige markedsforhold.

Misbrug af midler

Ifølge SEC-klagen brugte DeSalvo en betydelig del af de indsamlede midler til personlige udgifter, herunder renovering af et badeværelse. Dette gør hans misbrug og underslæb af investormidler endnu tydeligere og forværrer alvoren af de påståede bedrageriske aktiviteter.

Top  Solana står over for stigende betænkeligheder på grund af bekymringer om bedrageri og kursfald

Juridiske konsekvenser og straffe

SEC kræver finansielle bøder mod DeSalvo og at han forbydes at deltage i fremtidige kryptokurrencytilbud. Der er også blevet rejst strafferetlige anklager i forbindelse med investeringsprojektet, hvilket understreger alvoren af de påståede forbrydelser.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button