Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-børsen HTX, ledet af Justin Sun, gør Bitcoin (BTC) ind- og udbetalinger mulige igen efter 30 millioner dollars exploit

Bitcoin (BTC)-Auszahlungen nach Hack wieder verfügbar

Bitcoin (BTC) ind- og udbetalinger genoprettet på HTX-kryptobørsen efter 30 millioner dollars hack

## Status på HTX-kryptobørsen
Efter at have været offer for et 30 millioner dollars hackerangreb den 22. november, meddelte HTX-kryptobørsen i en blogpost den 26. november, at ind- og udbetalinger for flere valutaer, herunder BTC, Ether (ETH), Tron (TRX) og Tether (USDT), nu er tilgængelige.

## Udtalelse fra Justin Sun
I en erklæring på X (tidligere Twitter) lovede kryptomagnaten Justin Sun gradvist at genoprette funktionerne for de resterende kryptokurser inden for den kommende uge. Han nævnte: “Den store del af arbejdet er allerede udført, og vi sigter mod at gradvist genoprette de resterende valutaer i de kommende dage, med forventet afslutning inden næste uge.”

## Tidligere hackerangreb
Dette var det fjerde hackerangreb på en kryptoplatform forbundet med Justin Sun inden for to måneder. HTX-kryptobørsen mistede 30 millioner dollars fra sine varme lommebøger under dette seneste angreb. Den tilknyttede HECO Chain mistede også 86,6 millioner dollars samme dag.

Desuden blev Poloniex-kryptobørsen, også drevet af Sun, hacket den 10. november med et tab på 100 millioner dollars. Ifølge Blockchain-sikkerhedsfirmaet CertiK skyldes dette sandsynligvis kompromittering af den private nøgle. Endelig blev der stjålet næsten 8 millioner dollars i kryptokurser fra HTX (tidligere Huobi) kort efter, at børsen blev omdøbt til HTX den 24. september.

Dette mønster af hyppige hackerangreb på kryptobørser, der er forbundet med Justin Sun, rejser bekymringer om sikkerheden og håndteringen af brugernes midler på disse platforme. Det er vigtigt for investorer og brugere af kryptobørser at være opmærksomme på sikkerhedsrisiciene og overveje omhyggeligt, hvor de vælger at opbevare deres kryptoaktiver.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version