Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Börse Mt. Gox begynder at udbetale til sine kunder – Største Liquidationskaskade siden FTX-Kollapsen

Bitcoin-Crash: Mt. Gox Rückzahlungen drücken auf den Preis

## Mt. Gox tager skridt mod tilbagebetaling

Krypto-børsen Mt. Gox, der engang dominerede handelspladsen for kryptokurrency, har endelig bevæget sig mod tilbagebetaling af midler til tidligere kunder. Efter at have erklæret sig insolvent tilbage i 2014, har Mt. Gox nu overført et betydeligt beløb på 2.8 milliarder USD i Bitcoin til tidligere kunder. Dette skridt markerer begyndelsen på tilbagebetalingen af de 140.000 Bitcoin (BTC), svarende til 7.6 milliarder USD, som børsen har formået at redde.

### Insolvensudvalget har foretaget de første udbetalinger

Insolvensudvalget har således allerede sendt 150 millioner USD til den japanske krypto-børs Bitbank. Yderligere næsten 2.7 milliarder USD blev overført til en ukendt adresse, hvilket skaber spekulation om destinationen for disse midler. Insolvensudvalget har kun meddelt, at de har foretaget de første tilbagebetalinger, men detaljerne omkring disse transaktioner forbliver knappe.

## BKA’s salg af Bitcoin og den største likvidationskaskade siden FTX

Udover Mt. Gox’s tilbagebetalinger har det tyske Bundeskriminalamt (BKA) også været aktivt med salg af beslaglagte Bitcoin. Tilbage i 2013 beslaglagde BKA næsten 50.000 Bitcoin, der var forbundet med operatøren af den kontroversielle filmpiratkopieringswebside Movie2K. For nylig har BKA begyndt at sælge en del af disse beslaglagte midler, hvilket resulterede i 8.000 Bitcoin til en værdi af knap 500 millioner USD, der blev frigivet på markedet.

### Konsekvenserne af indsprøjtning på markedet

Disse massive indsprøjtninger af Bitcoin på markedet skabte en betydelig nedadgående pres på prisen, hvilket resulterede i den største likvidationskaskade siden FTX-kollapset tilbage i 2022. Dette tvang flere handlende til at likvidere over en milliard USD værdi af gearede positioner, hvilket resulterede i en nedgang for Bitcoin-prisen til under 53.600 USD. Som en konsekvens har flere alternative kryptokurver nået historiske lavpunkter, sidst set under bjørnemarkedet i 2022.

Exit mobile version