Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Führungskräfte treffen sich mit dem Weißen Haus: Uneinigkeit über Kryptopolitik und Unterstützung für Kamala Harris

Kamala Harris könnte nach einem Treffen mit Kryptoführern im Weißen Haus pro Krypto sein

## Krypto-Førende diskuterer Kryptopolitikkens fremtid med Det Hvide Hus

Den kaliforniske kongresmedlem Ro Khanna faciliterede et virtuelt møde mellem krypto-førende og embedsmænd fra Det Hvide Hus for at diskutere spørgsmål om krypto-regulering og -politik under den nuværende administration. Mødet, som skulle forsøge at bygge bro over kløften mellem Demokraterne og kryptoindustrien, var intens fra starten af.

### Deltagere og Uenigheder

Tolv personer deltog i samtalen, herunder stedfortrædende finansminister Wally Adeyemo, tidligere stabschef for Kamala Harris, Kristine Lucius, stabschef for Det Hvide Hus Bruce Reed, og vice-direktør for Det Nationale Økonomiske Råd, Lael Brainard. På krypto-siden var repræsentanter fra Coinbase, Ripple, Uniswap, SkyBridge Capital, og Circle til stede.

Krypto-førende udtrykte deres utilfredshed med den nuværende Biden-administration og påpegede den “uretfærdige” behandling, de følte at de havde modtaget.

### Fremtiden: Kamala Harris’ Kandidatur

Ron Conway hævdede, at Biden-administrationen endnu ikke havde truffet foranstaltninger for at støtte kryptoindustrien, til trods for tidligere bestræbelser på at øge opmærksomheden på sektorens udfordringer.

Krypto-førende har taget Kamala Harris’ kampagne i nærmere øjesyn og ser hende som en potentiel ny fortaler for krypto. Harris har allerede opnået støtte fra krypto-entusiaster og grupper som Crypto4Harris-netværket, der arbejder på at styrke støtten til hende i krypto-fællesskabet.

### Polymarket-prognose: Harris øger chancerne

Med Harris’ øgede fokus på krypto-anliggender har hendes chancer for sejr ved valget ifølge krypto-prognosemarkedet Polymarket nået 49 procent, hvilket placerer hende på lige fod med Donald Trump som præsidentkandidat.

Dette genspejler en voksende interesse og støtte fra kryptoindustrien til en potentiel Harris-administration, der har til hensigt at adressere sektorens bekymringer og udfordringer.

Exit mobile version