Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Kunstausstellung kritisiert Betrug vor der SEC

Krypto-Kunstausstellung kritiserer Bedrageri

For to år siden skabte den kontroversielle kunstner Nelson Saiers debat, da han opsatte en kæmpe oppustelig rotte foran bygningen for den amerikanske centralbank, Federal Reserve, i New York. Nu angriber skaberen igen en amerikansk institution med en ny krypto-kunstudstilling.

Ifølge en pressemeddelelse delt med NewsBTC blev der opstillet en krypto-kunstinstallation foran den amerikanske børsmyndighed, Securities and Exchange Commission (SEC). Denne gang portrætterede Nelson Saiers en gadesælger, der tilbød “Rug Pulls”.

Fremhævelsen af kryptobaseret bedrageri

I denne seneste protestudstilling fremhævede Saiers kryptobaseret bedrageri, hvor holdet bag et projekt forsvinder, efterlader deres fællesskab og holder penge fra den indledende investering. Formålet med udstillingen var at demonstrere “simpelheden” i disse illegale aktiviteter.

Budskabet til regulatoren

Ved at opstille krypto-kunstudstillingen foran SEC forsøgte kunstneren muligvis at sende en besked til reguleringsmyndigheden: “Rug Pulls” fandt sted lige foran institutionen uden synlige konsekvenser.

Dette er den seneste, men bestemt ikke den eneste kunstudstilling, hvor Saiers har taget en sving på den amerikanske børsmyndighed SEC og andre finanstilsynsmyndigheder. Som tidligere nævnt opsatte kunstneren en oppustelig Bitcoin-rotte ved Federal Reserve-bygningen i både 2020 og 2018.

Et par måneder senere, da kryptomarkedet oplevede en bull-markedssituation, der sendte prisen på Bitcoin ind i ukendt territorium, kaldte Saiers Fed for “Billiges Geld ist außer Betrieb” (billigt geld er ude af drift). Under denne udstilling, hvor en skulptur af Wall Street-tyren blev interfereret med en af Saiers’ skulpturer, kritiserede kunstneren finansinstituttets indflationsforanstaltninger.

Saiers bor i New York og har en Ph.D. i matematik. Han er tidligere Trading Group Manager i Deutsche Bank AG og Chief Investment Officer i Saiers Capital. I kunstverdenen er Saiers kendt som “Warhol fra Wall Street”.

Seneste Bitcoin-pris

På nuværende tidspunkt handles Bitcoin til 26.200 dollars med en stabil sideværts bevægelse. Kryptovalutaen har ikke formået at bryde ud af sin nuværende handelsinterval og forventes at fortsætte denne tendens frem til slutningen af september.

På dette tidspunkt vil makroøkonomiske kræfter sandsynligvis komme i spil og skabe volatilitet på markedet. Især Spot Narrative Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF), der hovedsageligt er underlagt SEC, vil uundgåeligt påvirke prisen på den førende kryptovaluta efter markedsværdi.

Mislykket.

Exit mobile version