AltcoinsKrypto News

Krypto-markeder reagerer ikke på amerikanske detailhandelstal, der bekræfter USAs økonomiske tilstand

Blue chip cryptocurrency markets har set begrænset eller ingen reaktion på de seneste tal for detailomsætningen i USA for juli måned. Dette underbygger optimismen om, at den amerikanske økonomi stadig er langt fra en recession.

Bitcoin (BTC) handles for øjeblikket i området $29.100, og Ether (ETH) i området $1.820. De seneste data har ikke ændret den overordnede fortælling om, at Federal Reserves renteforhøjelsescyklus er slut, takket være det faktum, at inflationen i USA fortsætter med at udvikle sig positivt.

De store cryptocurrencies forbliver inden for de seneste handelsområder, og markedet er i en vent-og-se-tilstand i lyset af kommende katalysatorer, såsom US Securities and Exchange Commissions (SEC) afgørelse om vigtige ansøgninger om spot Bitcoin ETF og en forestående opgradering af Ethereum-netværket i fjerde kvartal af 2023.

Med hensyn til spot Bitcoin ETFs blev Europas første spot Bitcoin ETF netop noteret i Amsterdam, og der er forventninger om, at en dommer vil træffe afgørelse i Grayscales søgsmål mod SEC vedrørende agenturets afvisning af firmaets ansøgning om spot Bitcoin ETF i juni sidste år.

En sådan afgørelse kan få betydning for SECs tilgang til de nuværende ansøgninger om spot Bitcoin ETF, som de kigger på.

De største makrotemaer at holde øje med denne uge inkluderer de offentliggjorte referater fra Feds møde i juli, men ligesom tirsdagens data forventes det ikke at ændre den overordnede fortælling i særlig grad.

Top  Krypto-Kommentator: "Die meisten Teilnehmer beim Ethereum-Luftabwurf des Starknet-Netzwerks verschwunden"

THORChain (RUNE)

Rune, tokenen der driver THORChains cross-chain decentraliserede udvekslingsblockchain, er steget markant for nylig. Kryptokurrencyen nåede næsten fire måneders højder over $1,60 tirsdag.

Dette markerer en næsten 70% stigning fra de seneste lavpunkt i området $0,91 og betyder, at Rune nu handles klart over alle sine vigtigste bevægelige gennemsnit.

Mens nogle henviser til et stort partnerskab mellem THORChain og Unizen tidligere i år, der tillader swaps mellem Ether (ETH) på Ethereum, Avalanche (AVAX) på Avalanche og Bitcoin (BTC), ser det ud til, at teknikkerne har mere at gøre med den nylige stigning.

Rune brød for nylig opad fra en nedtrend, der har været i gang siden begyndelsen af 2022.

En genprøve af årets højdepunkter omkring $2,0 ser nu ud til at være på vej.

Derefter er næste store modstandsniveau omkring $3,0.

XinFin Network (XDC)

XinFin Digital Contract (XDC), tokenen der driver den virksomhedsgraderede, open-source XinFin Network blockchain-protokol, handles med stigninger på næsten 4%, da kryptokurrencyen forsøger at bevæge sig mod nord for sin 21DMA lige over $0,065.

Kryptokurrencyen er trukket tilbage efter en imponerende stigning i juli og tidligt august, der kortvarigt bragte den op i $0,090 området.

Hvis XDC kan finde støtte over sin 21DMA, er det et godt tegn på, at kryptokurrencyen kan være på vej til at genprøve årets højdepunkter i de kommende uger.

Ellers er der mulighed for en genprøve af støtten i området $0,045.

Hedera Hashgraph (HBAR)

Hedera Hashgraphs (HBAR) stigning i kølvandet på Feds tjeneste for øjeblikkelige betalinger, FedNow, der navngiver Dropp, en Hedera-baseret dApp, som serviceudbyder, fortsatte tirsdag.

Kryptokurrencyen handles i øjeblikket omkring $0,067, efter at have nået højdepunkter på $0,076 tidligere på dagen.

Top  Top Crypto Gainers Today: As Meme Coins Soar, What You Need to Know

Det er et stort intradag-tilbageslag, men køberne vil ikke være bekymrede endnu, da HBAR fortsat holder sig komfortabelt over det bullish trendkanal, den brød over tidligere på ugen.

Crypto-alternativer at overveje

Shitcoins er meget risikable, da de fleste ikke har nogen reel værditilbud.

For dem der leder efter en endnu bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, kan en alternativ høj risiko-høj belønning investeringsstrategi være at deltage i crypto-forudsalg.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens bliver næsten altid solgt meget billigt, og der er en lang historie med, at forudsalg giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende krypto-applikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risikoen/afkastet af deres forudsalgsinvestering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå forudsalgsprojekter for at hjælpe investorer.

Her er en liste over de 15 projekter, som teamet anser for at være de bedste crypto-forudsalg i 2023.

Se de 15 kryptovalutaer.

Bemærk: Crypto er en højrisiko aktivaklasse. Denne artikel gives kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button