Krypto News

Krypto-Markt unter Druck: Ethereum verzeichnet Verluste von knapp 10%, Sonik Coin explodiert im Presale

Ethereum lider tab på grund af kryptomarkedets nedtur

Det har været en hård dag for de fleste krypto-investorer, især dem der har satset på de største kryptokurser baseret på markedsværdi. En hurtig kig på top 100-listen viser et overvejende rødt billede, hvor tab på 10% eller mere ikke er usædvanlige. Selv den tidligere succesfulde XRP-mønt lider tab på mere end 12%. Bitcoin har på et tidspunkt mistet næsten 10% på bare 24 timer. I sammenligning har Ether (ETH) kun mistet 3,62%.

Den negative tendens set over den seneste uge fortsætter, hvor kursen for Ethereum har bevæget sig nedad. Men heldigvis ser det ud til, at Ether’s kurs nu er stabiliseret og ligger på $1667. I løbet af nedturen faldt Ether’s pris endda ned til $1551. Investorer, der købte ind til kursen på $1551, kan allerede glæde sig over en gevinst. Om det værste er overstået, vil først vise sig senere.

Det er tydeligt, at Ether er stærkt påvirket af Bitcoin og lider, når Bitcoin falder. Ethereum’s EMA200 er også blevet brudt på samme måde som Bitcoin, og dette bidrager til det negative billede. Det kan ikke vare længe, før EMA50 også krydser EMA100 nedad, hvilket vil være et yderligere bearish signal for Ethereum. På kort sigt kan det betyde, at Ethereum falder under den psykologisk vigtige $1500-marke.

Ethereum har allerede mistet en stor del af de gevinster, den opnåede i første halvdel af året. Selvom Ethereum stadig er oppe med omkring 38% i år til dato, er markedsværdien faldet tilbage til $200 milliarder. Det vil vise sig, om markedet kan komme sig lige så hurtigt, som det faldt.

Top  Coinbase beschuldigt die SEC: Versuch, den Kryptomarkt zu schädigen

Den hurtigste meme-coin, der når 100 millioner dollars? Få fat i $SONIK i presalen.

Selvom udsigterne for de fleste af de største kryptokurser ser dystre ud, er der stadig nogle få mønter, der nyder godt af udviklingen og kan hente overskud. Denne gang er udvalget dog virkelig lille, da kun 3 ud af de 100 største kryptokurser har haft en stigning inden for de seneste 24 timer.

ICO-mønter er dog stadig ikke påvirket af markedets svingninger, da de først udstedes til en fast pris af det hold, der står bag projektet, når de lanceres. Dette betyder, at investorer, der har investeret i ICO’er, i det mindste ikke lider tab på nuværende tidspunkt.

En af de mønter, der i øjeblikket oplever stor efterspørgsel og stigning i presalen, er Sonik Coin ($SONIK). Selvom Sonik Coin’s hjemmeside klart gør opmærksom på, at de ikke har noget at gøre med SEGA eller Sonic the Hedgehog, minder mememønten om karakteren Sonic og kan drage fordel af navnet. Sonik Coin sigter også efter at blive den hurtigste meme-coin og nå en markedsværdi på 100 millioner dollars.

Presalen for Sonik Coin er lige begyndt, og allerede nu er der blevet solgt mere end $150.000 værd af mønten. Hvis det fortsætter i samme tempo, kan $SONIK være udsolgt inden for den næste uge. Nogle indflydelsesrige personer er allerede blevet opmærksomme på projektet og kalder det den næste x10-mønt. Nogle mener endda, at der er endnu større kurspotentiale, hvilket betyder, at investorer i presalen kan opnå høje afkast.

Sonik Coin er ikke bare en almindelig meme-coin. Ifølge møntens tokenomics adskiller den sig fra resten ved at belønne holdere, der vælger at stake deres tokens, med yderligere passive indkomster i form af ekstra tokens. Derudover vil staking sandsynligvis mindske salgspresset, da en del af token vil være låst i staking-kontrakten.

Top  Airdrops: Er det virkelig en Lottogevinst i kryptosektoren? Sandheden bag myten

Presalen er kun lige begyndt, men har allerede overskredet $150.000-markeringen. Hvis den nuværende dynamik fortsætter, kan $SONIK være udsolgt allerede i slutningen af næste uge. Nogle influencere har allerede fokuseret på projektet og taler om næste x10-mønt. Nogle forventer endda højere kursmål, hvilket betyder, at købere i presalen kan opnå høje afkast. Få fat i $SONIK til en favorabel presale-pris, mens det stadig er muligt.

Om forfatteren: Manuel Lippitz har været iværksætter og investor i flere år. Efter flere succesrige virksomhedsgrundlæggelser fik investeringer i forskellige aktiver større betydning for ham. På sin blog om ejendomme skriver han om livet som udlejer. Efter oprettelsen af sin første minedriftsstation i 2020 begyndte han at fokusere mere på kryptokurser og NFT’er samt de muligheder de bringer med sig.

Bemærk: Investering er spekulativt, og din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retsordninger, hvor handel eller investeringer, som beskrives, er ulovlige, og den bør kun anvendes af personer og på en lovlig måde. Din investering kan være uegnet til investeringsbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Sørg derfor selv for at undersøge omhyggeligt. Selvom denne hjemmeside er gratis at bruge, kan vi modtage provision fra de virksomheder, vi henviser til på denne hjemmeside.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button