BitcoinEthereumKrypto News

Krypto News: Bitcoin og Ethereum falder let, mens Pepe Unchained og WienerAI ser massiv vækst – få det fulde overblik her!

En ny handelsuge slutter uden markante impulser for kryptomarkedet. Som resultat falder Bitcoin og Ethereum en smule. Dog er juni måned ikke særlig spændende, når det kommer til kryptokurver. Alligevel sker der selvfølgelig begivenheder hver uge, som kan påvirke kryptoinvestorer og potentielt indgå i analysen af mønterne. Lad os derfor se på de vigtige begivenheder i den aktuelle markedssituation.

Bitcoin & Ethereum sidder fast, mens Altcoins korrigerer stærkt

I løbet af de sidste syv dage har Bitcoin og Ethereum handlet sidelæns. Bitcoin falder med ca. 3%, mens Ethereum falder med ca. 2%. Mens det viser kortsigtede nedadgående tendenser, forbliver det overordnet set i en sidelæns bevægelse. Derimod ser det anderledes ud i det risikofyldte segment af Altcoins, hvor flere korrigere markant nedad. Meme-Coins falder særligt drastisk. Dogwifhat mister omkring en tredjedel af sin værdi på en uge. FLOKI og BONK falder med ca. 15%. Der er også massive gevinster i forbindelse med yngre Airdrops. Tilliden falder her, og risikoeksponeringen mindskes.

Pepe Unchained starter Presale: Den første Pepe-baserede Layer-2

“Pepe Unchained” (PEPU) ønsker at forene succesen med Meme-Coins med avanceret Layer-2 teknologi for at muliggøre hurtigere og billigere transaktioner. I den forgangne uge startede de deres Presale og indsamlede hurtigt over 450.000 USD.

Pepe Unchained sigter mod at blive “Frog Meme Kingdom,” hvor Layer-2 blockchain’en muliggør mere effektive transaktioner end den ofte gebyr-intensive Ethereum blockchain. $PEPU-tokenet spiller en central rolle i økosystemet. Presalen inkluderer 20% af tokenene, mens 30% er til Staking Rewards, 20% til marketing, osv.

Top  Grayscale opnår banebrydende juridisk sejr for spot-bitcoin-ETF

Ethereum-Spot-ETF’er før handelsstart: Analytikere forventer endelig godkendelse i juli

Den endelige godkendelse af Ethereum Spot ETF’er i USA er lige om hjørnet. SEC har allerede godkendt de indledende ansøgninger, og den endelige tilladelse forventes i de kommende uger, sandsynligvis i juli. Der er stor forventning til lanceringen af Ethereum-ETF’er, da dette kan skabe en stærk efterspørgsel efter Ethereum.

WienerAI eksploderer over 6 mio. dollars: Meme-Coin møder Kunstig Intelligens

WienerAI kombinerer attraktionen af en Meme-Coin med innovativ Kunstig Intelligens teknologi. Deres Presale har allerede indsamlet over 6 millioner dollars. Projektet ser ud til at ramme en tendens med kombinationen af humoristisk Meme branding og seriøs AI-teknologi.

Deutsche Telekom går ind i Bitcoin Mining

Deutsche Telekom udvider deres blockchain-aktiviteter og vil nu også engagere sig i krypto-minedrift. Allerede siden 2023 har Deutsche Telekom kørt Bitcoin-noder. Det viser deres stærke interesse og kan være positivt for Bitcoin-udbredelsen.

Tether lancerer Alloy: En ny Stablecoin med fokus på guld

Tether har netop annonceret lanceringen af Alloy, en ny Stablecoin tjeneste, der bakkes op af Tether Gold (XAUt). Alloy er en guld-baseret Stablecoin, der er koblet til den amerikanske dollar og kan minet på Alloy by Tether platformen. Alloy tillader langsigtede investorer at forblive eksponeret mod guld og bruge en dollar-baseret Tether-aktiv for betalinger og daglige transaktioner.

Investering er spekulativ, og din kapital er i fare. Gør din egen due diligence inden investering. Denne side er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button