Krypto News

Kryptoanalytiker deutet auf mögliche positive Entwicklung von Bitcoin hin

Bitcoin: Analyse tyder på muligt opsving efter øget købsaktivitet på BitMEX

Bitcoin, den mest kendte og mest handlede kryptovaluta, har i nogen tid haft svært ved at bryde grænsen på $30.000. Denne prisgrænse synes at være en betydelig hurdle for den digitale valuta, som den har haft svært ved at overvinde. Dog har kryptoanalytiker Ali Martinez for nylig fremhævet en bemærkelsesværdig indikator, der peger på en mulig positiv udvikling. I et indlæg på platformen X gjorde Martinez opmærksom på pludselige stigninger i købsaktivitet på BitMEX. Hans analyse viser, at der er en positiv korrelation mellem Taker Buy-Sell-Rate (køber-sælger-forholdet) på BitMEX og prisen på Bitcoin. Ifølge Martinez er store stigninger i køber-sælger-forholdet på BitMEX sjældne, men når de forekommer, går de ofte forud for betydelige prisstigninger for Bitcoin. For eksempel steg køber-sælger-forholdet til 192 i maj 2020, hvilket førte til en prisstigning på 567% for Bitcoin i de følgende måneder. I januar 2023 førte en stigning i forholdet til 140 til en prisstigning på 88% for Bitcoin i de efterfølgende uger. Den seneste stigning i køber-sælger-forholdet på BitMEX nåede 194. Hvis historien gentager sig, hævder analysen, kunne dette være begyndelsen på en ny bull-marked for Bitcoin. Interessant nok kunne bekræftelsen af Martinez’ teses i 2025 endda få prisen på Bitcoin til at stige til over $100.000.

Bitcoins stabile udvikling: Roen før en mulig opgang

Nogle kan betragte Bitcoins dæmpede aktivitet i den seneste tid som en stagnationsfase, men der er en underliggende overbevisning om, at dette kan være et tegn på større ting, der venter Bitcoin i fremtiden. Daan Crypto Trades, et anerkendt navn inden for kryptohandelskredse, understregede sandsynligheden for, at denne stabilitet vil fortsætte og fokuserede især på afslutningskursen på futures-markederne. Michaël van de Poppe, hjernen bag handelsfirmaet Eight, udtrykker også en følelse af ro på markedet og ser en opadgående tendens forude. Han betragter en mulig nedgang under $29.000 ikke som bekymrende, men som en købsmulighed.

Top  Grayscale oversvømmer New York med Bitcoin (BTC)-annoncer i en massiv marketingkampagne

Bitcoin-prisprognose for nuværende: Sådan kan det fortsætte i den kommende uge

Bitcoin-handlere er i øjeblikket utilfredse med de seneste prisudsving, især i betragtning af at prisen ikke har formået at bryde grænsen på $30.000 i de seneste uger. Denne skuffelse forstærkes af, at mange ansøgninger om børshandlede fonde (ETF’er) til Bitcoin på stedsmarkedet oplever forsinkelser eller er under regulatorisk undersøgelse. Interessant nok har der været en markant stigning i det åbne interesse (OI) for Bitcoin-futureskontrakter, hvilket tyder på en stigende efterspørgsel fra institutionelle investorer. Ifølge data fra CryptoQuant handles OI-tallet i øjeblikket med $10 milliarder, efter at det for nylig nåede en næsten et-årig højde på $10,4 milliarder. Dette niveau blev sidst set i november 2022, da BTC-prisen overskred $20.000. Prisen kunne dog ikke opretholde sin opadgående momentum på det tidspunkt på grund af faldet på FTX. Nu er det samme niveau nået igen, og handlere er optimistiske med hensyn til en mulig bullisk genkomst i den kommende uge. Det åbne interesse henviser til det samlede antal udestående derivatkontrakter, som f.eks. futures og optioner, der endnu ikke er afviklet. En stigning i dette tal indikerer øget aktivitet på markedet og kan være et forvarsel om mulige prisudsving, især når det kombineres med volumen. Det faktum, at det åbne interesse for Bitcoin når en et-årig højde, er en stærk indikator for, at handlere i stigende grad sikrer deres positioner eller spekulerer på prisbevægelsen. Det er et tegn på, at markedet forbereder sig på en betydelig bevægelse mod den psykologiske grænse på $30.000. Bitcoin forsøgte denne uge at overskride $30.000-grænsen, men kunne ikke opnå købsdynamik nær højere niveauer, da bjørne udnyttede muligheden for at sælge ved prisstigninger. På tidspunktet for skrivningen handles BTC-prisen til $29.420 og steg med 0,1% i løbet af de seneste 24 timer. Prisudsvinget for BTC-prisen er blevet snævrere og pendler mellem $29.300 og $29.500. Med begge glidende gennemsnit, der udlignes, og relative styrkeindeks (RSI), der svæver omkring midten, tyder dette på, at denne sidelæns bevægelse fortsat vil vare et stykke tid. Det er udfordrende at forudsige retningen for et udbrud, når priserne forbliver inden for et så snævert område. Ikke desto mindre bør handlere forvente en klar bevægelse i den kommende uge. En nedgang under $29.100 kunne presse prisen ind i det områdebundne område mellem $28.300 og $28.700. På den anden side ville et gennembrud og luk over $30.200 bane vejen for en stigning til $31.500. Overskridelse af denne barriere kunne bane vejen for en stigning til $32.000.

Top  El Salvador: Land der Zukunft für Bitcoin?

Dette er en af de mest interessante

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button