BitcoinKrypto News

Kryptoanalytiker Jason Pizzino: Bitcoin könnte vor einem ereignislosen Abschnitt stehen, bevor es wieder aufwärts geht

Bitcoin kunne opleve en relativt rolig periode før den næste opadgående bevægelse

Kryptoanalytiker Jason Pizzino, en velrenommeret ekspert på området, mener, at Bitcoin (BTC) kunne være på vej ind i en relativt stille periode, før den igen går opad i pris.

I sin seneste video på sin YouTube-kanal, der har imponerende 289.000 abonnenter, diskuterer Pizzino, hvordan BTC efter en bemærkelsesværdig prisnedgang sidste uge synes at have indledt en kontinuerlig “grinding bottom”-fase.

Sammenligning med tidligere begivenheder

Pizzino sammenligner den nuværende tilstand af Bitcoin med dens opførsel efter FTX-ulykken i november sidste år. Han spekulerer i, at Bitcoin muligvis vil blive i dette eksisterende mønster i flere måneder, før der kan ske en opadgående bevægelse i november eller december eller endda i første kvartal af 2024.

På tidspunktet for denne artikel er Bitcoin værd $26.033. I løbet af de seneste 24 timer har den førende kryptocurrency oplevet en beskeden stigning på 2,5%, selvom den har haft et fald på næsten 7% i løbet af de seneste syv dage.

Potentielle tegn på opadgående bevægelse

Pizzino argumenterer for, at styrken i Bitcoin og et muligt tegn på en opadgående trend kan blive tydeligt, hvis Bitcoin formår at bryde $27.800-marken på dagdiagrammet. Han tror også, at det er usandsynligt, at Bitcoin vil opleve yderligere nedture til hidtil usete lavpunkter i denne bestemte markedscyklus.

Han udtaler: “Med omkring 33 ugers opadgående trend er der ingen historisk præcedens, selv når man tager i betragtning Bitcoin’s relativt korte historie på 10 til 12 år, hvor kryptocurrency i 33 uger har oplevet stigninger for derefter at styrtdykke til ukendte dybder. En sådan situation er ikke indtruffet.”

Top  Thailands kamp mod cyberkriminalitet: Blokerer ulicenserede kryptoplatforme

Med disse analyser i tankerne mener Pizzino, at Bitcoin’s nuværende “grinding bottom”-mønster muligvis kan vare nogen tid, før der sker en opadgående bevægelse igen.

Husk at investering i kryptovalutaer altid indebærer en vis risiko, og det er vigtigt at gøre sin egen forskning, før man træffer beslutninger om investering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button