Krypto NewsRegulierung

Kryptobørsens tidligere CEO påstår sin uskyld i anklager om svindel og hvidvask

Sam “SBF” Bankman-Fried nægter skyld i anklager om bedrageri og hvidvaskning

FTX, den populære kryptobørs, er blevet rystet af anklager mod sin tidligere CEO og medstifter, Sam Bankman-Fried. Bankman-Fried er blevet anklaget for bedrageri, hvidvaskning af penge og overtrædelse af valgkampfinansieringslove. Han erklærede sig dog ikke skyldig i alle anklagepunkterne.

Retssagen fandt sted den 22. august i New York, hvor Bankman-Fried personligt stod over for anklagerne. Anklagerne hævder, at han har misbrugt kundemidler til personlige formål og politiske donationer. Anklagerne for bedrageri og hvidvaskning af penge har været kendt siden december, men staten har for nylig tilføjet yderligere anklager for overtrædelse af valgkampfinansieringsloven.

Bankman-Frieds borgen blev nyligt tilbagekaldt, og han blev ført ud af retssalen iført håndjern. Dette sker, efter at hans forsvarsteam havde luftet bekymringer om hans medicinske behov. De hævdede, at Bankman-Fried tager medicinen Adderall og ernærer sig vegansk, men at han ikke har fået medicin i de sidste 11 dage. Forsvarerne bad også om en vegansk kost til deres klient.

Under retssagen hævdede Bankman-Frieds advokater, at deres klient ikke har kunne forberede sig til retssagen, da han har været i varetægt siden den 11. august. De påpegede desuden, at de kun havde modtaget “urealistiske løsninger” fra anklagemyndigheden.

Til trods for anklagerne og de nuværende omstændigheder har Bankman-Frieds advokater ansøgt om tilladelse til at tilbringe fem hverdage uden for fængslet for at arbejde sammen med deres klient på hans forsvar. En føderal dommer tillod til sidst, at han kunne mødes med sit forsvarsteam uden for fængslet i omkring syv timer.

Top  Chainlink reducerer antallet af signaturer på sin multisig-wallet og møder kritik

Det kommende retsmøde er planlagt til den 3. oktober. Bankman-Frieds kamp for at rense sit navn fortsætter, mens FTX-børsen søger at håndtere konsekvenserne af de alvorlige anklager, der er blevet fremsat mod sin tidligere leder.

Begrundelse for ikke-negativ påstand om ikke-skyldighed

Sam “SBF” Bankman-Fried, den tidligere CEO og medstifter af FTX, har erklæret sig ikke skyldig i alle anklagepunkter. Under retssagen blev han spurgt, hvordan han ønskede at indgive sin påstand. Han svarede klart og tydeligt: “Ikke skyldig.”

Bankman-Fried og hans forsvarsteam vil benytte tiden frem mod retssagen til at forberede hans forsvar. De har dog udtrykt bekymring over, at han ikke har haft mulighed for at forberede sig tilstrækkeligt, da han har været i varetægt siden den 11. august. Advokaterne har også givet udtryk for, at de kun har fået præsenteret “urealistiske løsninger” som svar på deres anmodninger.

Medicinske behov og besked om vegansk kost

Bankman-Frieds forsvarsteam har givet udtryk for bekymring over deres klients medicinske behov og den manglende medicinering, han angiveligt har modtaget de sidste 11 dage. De har informeret retten om, at Bankman-Fried tager medicinen Adderall og ernærer sig vegansk.

Som reaktion på disse oplysninger har forsvarerne anmodet om, at Bankman-Fried får tildelt en vegansk kost under sin tid i varetægt. Det forventes, at retten vil tage denne anmodning til efterretning og sørge for passende foranstaltninger for at imødekomme Bankman-Frieds diætbegrænsninger.

Artiklen er baseret på de foreliggende oplysninger og vil blive opdateret, når der er nyt om Bankman-Frieds retssag og sagen mod ham. Det kommende retsmøde er planlagt til den 3. oktober, hvor der forventes yderligere afklaring og fremlæggelse af argumenter fra begge parter.

Top  De 5 mest succesrige kryptokurver i 2023

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button