BitcoinKrypto News

Kryptocurrency boom i Frankrig: 2015 til i dag

Stærk vækst i kryptobranchen i Frankrig

Brian O’Hagan, en Franko-Irer med en lang karriere i kryptoindustrien, mindes starten på kryptohypen i Frankrig tilbage i 2015. På det tidspunkt blev Bitcoin ofte betragtet som “dumt” og “drogepenge”, men samtidig begyndte interessen for blockchain-teknologien at vokse.

De tidlige år

Den første fysiske mødested for Bitcoin i Europa, “La Maison du Bitcoin”, åbnede sine døre i Paris og tiltrak primært unge softwareingeniører til diskussioner om kryptokurver og fælles udviklingsarrangementer.

Øget interesse og regulatoriske udfordringer

I takt med at interessen voksede og Bitcoin-kursen steg, voksede også medieinteressen. Desværre førte det manglende regulatoriske rammer til bekymringer om, at kryptoindustrien kunne tiltrække uønsket opmærksomhed og omdømme.

Reguleringsindsatsen

Frankrig har været førende i Europa i reguleringen af kryptovalutaer. Politikken har været proaktiv, og især under præsident Macron er der blevet gjort en stor indsats for at regulere og støtte kryptobranchen. Med godkendelsen af “Loi-pacte”-pakken i 2019 skabtes et positivt rammeværk for kryptovirksomheder, og indførelsen af en flad skattesats på 30% for årlige gevinster fra salg af digitale aktiver skulle yderligere fremme investeringerne.

Alt i alt har Frankrig oplevet en markant vækst i interessen for kryptovalutaer og har samtidig taget et vigtigt skridt i retning af at skabe de nødvendige rammer for en sund udvikling af kryptobranchen.

Top  PayPal introducerer sin egen kryptocurrency: Hvad betyder det for online betalinger?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button