EthereumKrypto News

Kryptoekspert Benjamin Cowen forudsiger nedadgående bevægelse for Ethereum før markant opsving og nye rekordhøjder

Ethereum forventes at opleve en nedadgående bevægelse, før det når nye rekordhøjder

Krypto-ekspert Benjamin Cowen mener, at Ethereum (ETH) står over for en tydelig nedadgående bevægelse, før det vil kunne komme sig og nå nye rekordhøjder.

I en nyligt uploadet video på YouTube bekræftede Cowen sin teori om, at ETH først skal vende tilbage til det, han kalder “huset”, hvilket refererer til den logaritmiske regressions trendlinje for aktivet, der repræsenterer dets retfærdige værdi i takt med tiden.

Cowen informerede sit publikum om, at ETH tidligere har vendt tilbage til denne trendlinje, før der er begyndt stærke opadgående faser.

Den logaritmiske regressionslinje er et værktøj til overvågning af en aktivs retfærdige vurdering baseret på data, der ikke påvirkes af spekulationsbobler. Midten af ​​båndet ligger i øjeblikket på 934 dollars, mens den nedre del ligger på 644 dollars.

Cowen fremhævede et betydningsfuldt øjeblik fra den tidligere markedscyklus i 2020, hvor Ethereum faktisk faldt 33% under retracement-båndet. Baseret på denne historiske præcedens identificerer han et attraktivt interval for at opbygge ETH, der ligger mellem 400 og 600 dollars.

Eksperten forudsagde også, at ETH sandsynligvis vil afslutte året med en lavere værdi end sin oprindelige pris og trak paralleller til mønstret fra 2019, hvor kryptocurrency’en startede ved 1.200 dollars.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bank Policy Institute støtter Elizabeth Warrens forslag om skrappere regulering af kryptokurrency

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button