BitcoinKrypto News

Kryptohandlende advarer om kommende korrektion af Bitcoin med potentielt overdrevne reaktioner-

Redaktionel artikel: Bitcoin forventes at opleve en korrektion, advarer Kryptohandler

En populær kryptohandler, der går under navnet Inmortal, har udsendt en advarsel om den kommende korrektion af Bitcoin (BTC). Han påpeger, at denne kommende nedgang kan sløre den overordnede markedsudvikling og potentielt føre til overdrevne reaktioner.

Ifølge Inmortal, der har en betydelig følgerskare på 195.300 personer, forventes værdien af Bitcoin at falde til omkring 26.000 dollars inden udgangen af denne måned.

Korrektion kan føre til panik, men også åbne døre for yderligere opstigning

Inmortal påpeger, at selvom denne korrekturperiode sandsynligvis vil skabe frygt blandt markedsdeltagerne, vil den samtidig åbne vejen for en opstigning af Bitcoin over det 36.000 dollars niveau. Med hensyn til den forventede panik forsikrer Inmortal: “Der er mulighed for øget frygt ved den efterfølgende tilbagegang, men det er vigtigt at se dette som endnu et eksempel på en bredere opadgående trend.”

Forsinkelse af godkendelse af Bitcoin-ETF’er forventes at udløse korrektion

Ifølge Inmortal skyldes årsagen til denne forventede korrektion de prognosticerede forsinkelser i godkendelsen af Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF’er), der er sikret af spotpriser. Ifølge handlernes analyser kan disse forskydninger midlertidigt presse handlere ud af deres positioner, hvorefter deres godkendelse fra myndighederne følger.

Prisen på Bitcoin på tidspunktet for denne artikel er 29.454 dollars, hvilket afspejler den aktuelle markedssituation.

Top  Barstools Dave Portnoy: Warum Sie sich bei Ihren Krypto-Investitionen auf Bitcoin konzentrieren sollten

Forventninger om stærk opadgående bevægelse for Altcoins i 2024 og 2025

Inmortal peger også på de fortsat volatile markedsforhold som tegn på en kommende opadgående trend næste år. Han forventer, at der vil være en kraftig opadgående bevægelse for Altcoins i 2024 og 2025, hvilket øger investorernes håb. Inmortal sender en beroligende besked til bekymrede markedsdeltagere: “Med de nuværende langsomme prisbevægelser er der ingen grund til overdreven bekymring; det er tid til at nyde sommerøjeblikkene. Gør dig klar til en spændende rejse med handel af mindre kendte kryptokurser.”

Inmortal’s nuværende portefølje og afsluttende bemærkninger

Som en del af sin nuværende porteføljestrategi afslører Inmortal, at han i øjeblikket akkumulerer Solana (SOL) og Chainlink (LINK), hvilket indikerer en utilsigtet overkøb af disse aktiver. Mens Solana handles til 24,55 dollars, har Chainlink på tidspunktet for denne artikel en værdi af 7,45 dollars.

Afslutningsvis lægger handlere Inmortal vægt på den kommende Bitcoin-korrektion og potentialet for kortsigtede panikreaktioner hos handlere. Han understreger dog samtidig, at dette er en del af en større positiv udvikling for Bitcoin og forudsiger en stigning over 36.000 dollars. Forventningen er, at forsinkelsen i godkendelsen af Bitcoin-ETF’er vil bidrage til den kommende nedgang. Inmortal’s fremadrettede perspektiv ser bullish på markedsvilkårene for Altcoins i 2024 og 2025. I øjeblikket fokuserer handlere på at opbygge Solana og Chainlink som en del af deres investeringsstrategi. Mens markedet udvikler sig, tilbyder Inmortals indsigter vejledning midt i disse dynamiske og uforudsigelige markedbevægelser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button