AltcoinsKrypto News

Kryptomarkederne styrtdykker: Bitcoin og Ether lider store tab denne uge

Major cryptocurrencies har været i frit fald fredag, med Bitcoin (BTC) der er faldet med cirka 8% i løbet af de sidste 24 timer, og Ether (ETH) der er faldet med cirka 5.0% til henholdsvis omkring $25.700 og $1.650 områderne.

Det betyder, at tabene for Bitcoin og Ether i denne uge er over 11% og 9% henholdsvis, hvilket markerer en af de værste uger indtil videre i år.

Den samlede markedsværdi for det bredere krypto marked er faldet med cirka $110 milliarder denne uge og ligger nu kun lidt over $1 billion.

Hvad der forårsager nedturen, er der en kombination af faktorer, der påvirker den brede kryptostemning.

For det første er der makroøkonomiske udfordringer – amerikanske langvarige obligationsrenter er tilbage nær flerårigt højdepunkt, da handlere satser på, at den stærke amerikanske økonomi betyder højere renter i længere tid, mens amerikanske aktier (som har været korrelerede med krypto de seneste år) er begyndt at falde tilbage.

Tyndere end normalt likviditetsforhold i august betyder, at måneden ofte er volatil og nedadgående (i hvert fald på aktiemarkedet), som også er blevet nævnt som en årsag til nedturen.

Endelig har det faktum, at Bitcoin og Ether begge brød igennem vigtige supportniveauer, som rystede deres opadgående trend fra 2023, også haft stor indflydelse på stemningen.

Nyheten om, at SEC (USA’s børsmyndighed) står over for at godkende en række nye Ethereum Futures ETF’er, har ikke formået at løfte humøret.

Da de største kryptokurser er under pres, fortsætter handlere med at vende sig mod shitcoin/meme coin-markederne i håbet om at opnå bedre kortsigtede gevinster.

Top  EU-parlamentet opfordrer medlemslandene til at tage føringen i skabelsen af digitale verdener - Strategi og teknologisk implementering i fokus.

Her er nogle af de bedste ydende lavkapitaliserede mønter fredag.

Tele (TELE)

TELE, tokenet bag en web3-protokol, der hævder at kunne tillade brugerne at sende krypto kun ved hjælp af deres telefonnumre.

TELE handles i øjeblikket til cirka $0,26, og på bare de sidste 24 timer er Tele steget med mere end 24.000%. Tele har en markedsværdi på omkring $2,5 millioner ifølge DEXTools. Dets handelsvolumen inden for 24 timer er omkring $4,1 millioner, og TELE har over 1.400 indehavere. Der er låst likviditet for $220.000 i mindst seks måneder for at reducere “rug pull” risiko. Bemærk dog, at DEXTools’ GoPlus sikkerhedsundersøgelse identificerede 4 advarsler vedrørende tokenets smarte kontrakt, herunder en 3% købs- og salgstakst samt en anti-hval mekanisme og muligheden for at implementere en handelsafkøling.

Shib Bonk (SBONK)

En ny lanceret shitcoin ved navn Shib Bonk (SBONK) oplever en kraftig stigning fredag. SBONK har netop nået all-time highs omkring $0,0000066, hvilket giver en markedsværdi på omkring $280.000. SBONK har oplevet et handelsvolumen inden for 24 timer på cirka $590.000 og har næsten $230.000 i likviditet, selvom dette ikke er låst, hvilket betyder, at risikoen for et “rug pull” stadig er til stede. DEXTools’ GoPlus sikkerhedsaudit har ikke identificeret nogen bekymrende aspekter ved tokenets kontrakt, hvilket bør berolige frygten for, at tokenet er en svindel.

XRP HarryPotterObamaPacMan9Inu (XRP)

En shitcoin ved navn XRP HarryPotterObamaPacMan9Inu (XRP), der blev lanceret for få dage siden, er netop nået nye all-time highs og er ifølge DEXTools steget med ca. 70% i løbet af de sidste 24 timer, hvilket gør det til en af de bedste performers. XRP har i øjeblikket en imponerende markedsværdi på cirka $65 millioner, med over $850.000 i låst likviditet og over 2.600 indehavere. Shitcoinet har omsat for næsten $4 millioner i løbet af de sidste 24 timer. DEXTools’ GoPlus sikkerhedsaudit fremhæver to bekymrende aspekter ved tokenets kontrakt, nemlig en anti-hval mekanisme og en mulig handelsafkøling samt en 2% købs- og salgstakst.

Top  SpaceX har solgt Bitcoin for 373 millioner dollars, som de erhvervede i 2021.

Alternativer at overveje

For kryptoinvestorer, der ønsker at diversificere deres portefølje, er en alternativ højrisiko-højafkast investeringsstrategi at deltage i kryptopresale.

Dette er, når investorer køber tokenene fra opstartsprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse token bliver næsten altid solgt meget billigt, og der er en lang historie med, at presales giver tidlige investorer enorme eksponentielle gevinster.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en fantastisk vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risikoen/afkastet af deres presale-investering meget god.

Holdet bag Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 af de bedste kryptopresales i 2023.

Se de 15 kryptokurser.

Bemærk: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel leveres kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button