BitcoinCardanoKrypto NewsRipple

Kryptomarkedet i fokus: Ripple’s succes, Cardanos stærke performance og El Salvadors bitcoinisering. Hvad betyder Simpsons’ spot på NFTs?

Ripple er på vej til succes med en stigning på over 100 procent i løbet af det seneste år. Vi ser på de seneste oplysninger og spørger: Hvor bevæger den kontroversielle “banker” -mønt sig hen?

Grunde til Cardanos stærke præstation

Vinderen i top-ten af blockchains denne uge er Cardano. Det er bestemt en overraskelse. Vi vil se på, hvorfor den nuværende rally muligvis vil fortsætte i længere tid, og hvad der foregår i Charles Hoskinsons økosystem.

El Salvador bitcoiniserer sig ud af krisen

Bitcoin-nationen genfinder fodfæste efter en vanskelig periode. Den får endda en højere vurdering af ratingbureauerne. Hvad betyder det for Bitcoin?

The Simpsons gør nar af NFTs

Vores personlige højdepunkt i denne uge: The Simpsons driller NFT-verdenen i deres seneste episode. Hvorfor det er værd at se.

Top  Hvad sker der med BTC-kursen, hvis anmodningen om en Bitcoin-ETF bliver afvist? Det siger eksperterne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button