Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptomarkedets puster ud: $SONIK kan stadig muligvis stige med 1.000%

Während der September für Bitcoin, Ethereum und Co. nichts Gutes bereithält, könnte dieser Coin explodieren

Opadgående trend på kryptomarkedet trods dårlig septemberhistorik

Der er altid diskussioner blandt eksperter om, hvorvidt man kan bruge historiske data til at forudsige fremtidige begivenheder på markedet. Nogle mener, at mønstre gentager sig, da følelserne hos markedsdeltagerne ofte følger ensartede forløb. Andre har mindre tiltro til teknisk analyse og stoler mere på deres intuition eller den aktuelle nyhedsstrøm. Uanset hvilken fraktion man tilhører, og uanset om man mener, at tidligere data er relevante eller ej, har september ikke været en god måned for kryptomarkedet i de seneste år. Dog ser det ud til, at en bestemt mønt er ligeglad med dette mønster og snart kan stige betydeligt.

I de sidste 12 år er bitcoin-kursen kun steget 3 gange i september. Som den største kryptocurrency baseret på markedsværdi, plejer bitcoin ofte at sætte retningen for resten af markedet. Hvis bitcoin falder, falder de fleste af de andre mønter normalt også i den øverste 100-liste. Der er dog selvfølgelig undtagelser, men i de fleste tilfælde korrelerer de fleste af topmønterne med bitcoin-kursen.

Dette kan betyde problemer for kryptomarkedet, i hvert fald i september. Efter et tab på to-cifrede procenttal for både bitcoin og ethereum – de to største kryptocurrencies på markedet – i august, kan kursen falde yderligere 10% i denne måned. Selvfølgelig betyder dette ikke nødvendigvis, at alle mønter bliver påvirket af den negative stemning på markedet, når bitcoin falder. Især kryptocurrencies med lavere markedsværdi kan stadig øge deres værdi hurtigt, selvom resten af markedet står stille. Ofte er alt, hvad der kræves, en enkelt meddelelse fra udviklerne om fremtidige fremskridt, en ny funktion eller en henvisning fra en indflydelsesrig person til en mønt med en markedsværdi på flere millioner dollars for at få den til at eksplodere. Risikoen er naturligvis højere i denne sammenhæng, men små skridt kan have store konsekvenser.

En sådan mønt er Sonik Coin ($SONIK), der potentielt kan stige med 1.000% eller mere inden udgangen af denne måned. Den er tilgængelig i presale i kun 24 timer mere.

Mens eksisterende mønter med lav værdi ofte kun kræver en opdatering af projektets status for at øge prisen, kan lanceringen af nye mønter ofte føre til en mange-dobling af værdien inden for timer eller dage. Især meme mønter, der bliver listet på decentrale kryptobørser, har en tendens til at øge deres værdi i løbet af denne tid. Dog skal visse betingelser være opfyldt for, at dette kan ske.

Med Sonik Coin ($SONIK) ser tallene ud til at indikere, at vi står over for en potentiel kursstigning. I presale tilbydes tokens til en værdi af omkring 2 millioner dollars, hvilket udgør 50% af det samlede tilbud af tokens. 40% af token er beregnet til staking-rewards, og 10% er reserveret til DEX-likviditet. Disse oplysninger tyder på to vigtige faktorer, der kunne bidrage til, at $SONIK bliver den næste mønt, der har potentiale til at gå viralt.

Staking-funktion

En tydelig forskel mellem Sonik Coin ($SONIK) og de mange andre meme mønter på markedet er dens “staking-funktion”. I presale-perioden har mange købere allerede benyttet sig af staking, og der er allerede mere end 40 milliarder token, der er staked.

Dette betyder for dem, der vælger at stake deres tokens, at de sikrer sig passive indkomster i form af flere tokens. Det har også fordele for prisen efter listingen, da det reducerer salgspresset i tilfælde af en potentiel prisstigning. Den årlige forrente (APY) er i øjeblikket på 58% for dem, der staker deres tokens. Hvis der opstår en kursstigning, vil mængden af låste tokens reducere det omsættelige udbud betydeligt ved DEX-listingen. Dette kan medføre en hurtig stigning i prisen, uden at der er mulighed for hurtig gevinsthjemtagelse ved den første opgang. Holdet har sat sig for at øge markedsbaseret vurdering af $SONIK til 100 millioner dollars. Hvis det lykkes, betyder det en 25-gange stigning for købere fra presalen.

Tilstrækkelig likviditet ved listingen

Den anden vigtige faktor, der kan have betydning for den potentielle succes for en meme mønt, er “DEX-likviditeten”. Ifølge hjemmesiden er 10% af token reserveret til dette formål. Dette betyder, at der vil være 400.000 dollars i likviditetspuljen ved listingen, hvis vurderingen er 4 millioner dollars.

Høj likviditet er vigtig for at muliggøre høje handelsvolumener, der er nødvendige for at drive prisen i vejret. De fleste meme mønter har en likviditet på under 10.000 dollars, hvilket betyder, at selv små køb og salg kan have stor indflydelse på prisen. Dette resulterer ofte i store tab og gør handlen ineffektiv for erhvervsdrivende.

Dette burde ikke blive et problem for $SONIK. Med hundredtusinder af dollars i likviditet kan også store handler afvikles uden problemer. Et højt handelsvolumen kan hurtigt føre til stor opmærksomhed omkring $SONIK på forskellige platforme og dermed føre til en kursstigning kort tid efter Uniswap-listingen.

Presalen slutter snart – listingen kommer snart efter

Vi er nu mindre end 24 timer væk fra afslutningen af presalen. Indtil videre er der solgt næsten 1,3 millioner dollars værd af $SONIK-tokens under presalen. Tokenprisen er stadigvæk 0,000014 dollars under presalen. Prisen kan dog hurtigt stige efter lanceringen på Uniswap.

Holdet har også forpligtet sig til at låse likviditeten, når handlen starter

Exit mobile version