Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptomarkt belaster Coinbase, Robinhood og MicroStrategy-aktier: Bitcoin og krypto-aktier fortsætter med at falde

Marktturbulenzen: Bitcoin-Verluste ziehen MicroStrategy-, Robinhood- und Coinbase-Aktien nach unten

## Bitcoin fortsætter med at falde

Bitcoin fortsætter med at opleve tab på markedet og faldt fredag under 54.000 dollars, det laveste niveau siden slutningen af februar. Eksperter mener, at tabene kan tilskrives en meddelelse fra den konkursramte kryptobørs Mt.Gox’s insolvensforvalter, der har annonceret planer om at overføre bitcoins til skadede kreditorer, som har ventet i årevis på refusion. Dette har skabt bekymringer for et overskud af udbud, der potentielt kan påvirke bitcoinprisen negativt.

Desuden påvirker også den amerikanske centralbanks pengepolitik kryptomarkedet. Det er stadig uklart, hvornår og i hvilket omfang Fed vil lette sin pengepolitik, og det høje renteniveau skader kryptomarkedet.

## Negativ indflydelse på Coinbase, Robinhood og MicroStrategy-aktier

Prisudviklingen på kryptomarkedet påvirker også aktierne i krypto-selskaber som Coinbase, Robinhood og MicroStrategy.

På NASDAQ faldt Coinbase-aktien med 6,02 procent, Robinhood med 4,70 procent og MicroStrategy med 6,51 procent. Disse virksomheder er alle afhængige af kryptomarkedets udvikling: Coinbase er en af verdens største kryptobørser og en af de vigtigste handelsplatforme for bitcoin. Robinhood lider af et faldende købsinteresse, hvilket resulterer i lavere aktivitet og handelsindtægter, mens softwarevirksomheden MicroStrategy har store bitcoinbeholdninger, der udgør en betydelig del af virksomhedens værdi.

Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version