BitcoinKrypto News

Kryptomarkt zeigt Anzeichen von Erholung: JP Morgan prognostiziert Preiserholung für Bitcoin

Udsigterne for en mulig opsving på kryptomarkedet

Kryptomarkedet har været i en nedadgående trend i årevis. Men der er tegn på et muligt opsving og en stigende tendens blandt populære kryptokurser. JP Morgan har endda forudsagt en mulig prisgenopretning for Bitcoin og forklaret, at langsigtede likvidationer “stort set er overstået.”

Det amerikanske multinationale finansielle firma, JP Morgan, offentliggjorde den 24. august en forskningsrapport, der viser tegn på en bedring på kryptomarkedet. Analytikere under ledelse af Nikolaos Panigirtzoglou, direktør for JP Morgan, angav, at kryptomarkederne forventes at komme ud af krisen og gå helt ind i en korrekturperiode.

Anzeichen für eine Erholung des Kryptomarktes

JP Morgans prognose er baseret på blandt andet tegn på faldende åben interesse for Bitcoin Futures-kontrakter på Chicago Mercantile Exchange (CME), en global derivatmarked. Analytikerne tror, at kryptomarkedet allerede har overvundet en betydelig mængde negative faktorer, der førte til en “begrænset nedadgående tendens.”

Sammenlignet med Bitcoin er kryptomarkedet samlet set i en stærk nedadgående tendens, der er blevet dæmpet af markedskorrektioner og regulatoriske forhindringer. Et chok for branchen var kollapset af Terra-stabilecoins, hvor mere end 200 milliarder dollars af kryptobestande blev slettet. Sammenbruddet af FTX har også kastet udviklingen af kryptokurver tilbage i flere år og rystet investorernes tillid.

Selv den amerikanske tilsynsmyndighed, Securities and Exchange Commission (SEC), har indgivet søgsmål mod kendte børser og kryptofirmaer som Binance og Coinbase. Dette indikerer et behov for bedre regulering inden for branchen.

Positive tegn i kryptolandskabet

Til trods for disse udfordringer har Bitcoin været i stand til at imødegå den evolutionære pres og vise positive resultater. For eksempel har en kryptoanalytiker opdaget, at tophøjdepunkterne inden for On-Chain-transaktioner i Bitcoin-netværket er en god indikator for en mulig makroøkonomisk stigende tendens for kryptokurserne.

Top  Hvorfor kan Etherum kursen ikke følge med Bitcoin kursen, og vil den fortsat være efterladt?

Der har også været positive udviklinger inden for kryptobranchen, der har fået prisen på Bitcoin og andre kryptokurser til at stige. Dette inkluderer Ripples sejr over SEC, der har bragt ny optimisme til branchen og sikret regulatorisk klarhed. Stigningen i ansøgninger om børshandlede Bitcoin-spotfonde (ETF’er) har også øget prisen på disse kryptokurser. Finansielle tjenesteydere som Blackrock, Ark Investments, Hashdex, Greyscale og andre konkurrerer om en plads i Bitcoin ETF.

Der er også rapporter om et muligt samarbejde mellem Bitcoin og Elon Musks SpaceX for at muliggøre grænseoverskridende betalinger til aktiviteter i rummet.

Forventninger til mulig opsving

Alt i alt viser kryptolandskabet tegn på stabilitet, mens det overvinder branchens store udfordringer. Investorerne ser nu spændt og forventer et muligt opsving for Bitcoin og andre kryptokurser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button