BitcoinEthereumKrypto News

Kryptowährung Bitcoin erlebt Rallye: Zahl der Bitcoin-Millionäre verdreifacht sich

Sådan skaber nye ETF-planer af Blackrock Bitcoin til milliardærer

Blackrock og flere af verdens største investeringshuse har opvarmet årets rally på kryptocurrency-markedet med deres ETF-planer. Dette har mere end tredoblet antallet af Bitcoin-milliardærer.

Totgesagte lever længere: Den ældste kryptocurrency i verden, Bitcoin (BTC), har i år kommet sig stærkt efter sidste års kursfald. Siden begyndelsen af året er værdien af Bitcoin steget med cirka 120 procent til næsten 37.000 dollars. Med denne præstation har kryptocurrency’en overgået andre aktiver såsom aktier, obligationer og ædelmetaller langt bag sig.

Takket være den kraftige stigning er der nu markant flere Bitcoin-milliardærer. Antallet af krypto-wallet-adresser, der indeholder mere end en million dollars i BTC, er mere end tredoblet i løbet af året.

Tre gange flere Bitcoin-milliardærer

Data fra blockchain-webstedet “BitInfoCharts” viser, at antallet af adresser med mere end en million dollars i BTC er steget fra 23.795 den 1. januar til over 81.700 i øjeblikket. Dette betyder dog ikke, at der er så mange enkelte Bitcoin-milliardærer. Mange af disse adresser med mere end 1 million dollars i BTC tilhører kryptobørser og finansielle institutioner.

Ifølge oplysninger fra forskningsvirksomheden Glassnode, citeret af det kryptomagasin “Cointelegraph”, nåede antallet af adresser med mere end 1 million dollars i BTC sit højdepunkt under sidste bullmarked i november 2021. Den 9. november 2021 blev der registreret en rekord på 112.573 adresser, en dag før Bitcoin den 10. november 2021 nåede sit all-time high på 69.000 dollars.

Antallet af såkaldte “Wholecoiner” – wallets med en saldo på mindst 1 BTC – er også steget en smule siden begyndelsen af året. Med i øjeblikket 1.082.715 er der 4 procent flere end ved årets begyndelse.

Top  PayPal-Aktien viser interessante bevægelser efter indførelsen af Off Ramps for kryptotransaktioner i USA. Få indsigt i, hvad det betyder for investorer.

Blackrock skaber nyt momentum

Den seneste nyhed, der skabte nyt momentum på kryptomarkedet, var meddelelsen om, at verdens største formueforvalter Blackrock nu også vil lancere en Spot Ethereum ETF. Dette fremgår af dokumenter fra den amerikanske teknologibørs Nasdaq, der har indsendt det tilhørende formular for en planlagt ETF med navnet “iShares Ethereum Trust” til børsmyndighederne.

Tidligere havde den planlagte Spot Bitcoin ETF fra Blackrock allerede skabt begejstring, som finews.ch rapporterede. Talrige andre finansielle institutioner, herunder også den schweiziske krypto-ETP-pioner 21Shares, er i løbet om den første Spot BTC-ETF i USA. Markedsobservatører spekulerer i, at SEC måske kunne godkende alle ansøgninger på én gang.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button