BitcoinCardanoKrypto News

Kryptowährungen: Warum Cold Storage die sicherste Aufbewahrungsmethode ist.

Kryptokurverter: Sikker opbevaring med Cold Storage og Hardware Wallets

Ob Bitcoin, Ether, Cardano eller den resterende over 10.000 kryptokurverter: De er alle mest sikre i Cold-Storage-løsninger. Hvis du ikke er en daytrader eller en passioneret online casino spiller, der derfor konstant skal have adgang til dine mønter, bør du sørge for korrekt opbevaring af dine kurverter.

Mt.Gox, QuadrigaCX eller FTX – det sker igen og igen. En udveksling glider ned i betydningens glemsel og tager de private nøgler med sig. Mønterne er væk, og investorerne står tilbage tomhændede. For kun den, der ejer de private nøgler til sine Bitcoin, Ether og ADA, har til enhver tid adgang til dem. Ganske enkelt: Not your Keys, not your Coins.

Cold Storage: Digitales Bitcoin-Fort-Knox

Derfor anbefales det at opbevare dine Bitcoin og Co. i Cold Storage – fordi det er sikrere end den sikreste kryptobørs. Dette indebærer opbevaring af private nøgler i offline-tilstand. Ikke engang den mest snedige hacker har adgang til dem. Og afhængigt af hvor tavse du er, behøver det jo heller ikke at være, at der et sted ligger en 24-ords kombination, der udgør adgangskoderne til dine Bitcoin.

Hardware Wallet: Sikkerhed for dine Bitcoin

Dette er i bund og grund en ekstra sikker USB-nøgle, hvor du kan opbevare dine mønter. En hardware wallet er normalt beskyttet af adskillige sikkerhedsniveauer, og dine mønter er så sikre som muligt.

Hvis dette er vigtigt for dig, bør du også overveje at trække dine mønter fra en mægler eller børs til din wallet.

Sådan trækker du dine mønter fra en Exchange

Top  Stor tilbagegang i Bitcoin-børsbeholdninger viser øget interesse fra traditionelle fondsinvestorer

Først forklarer vi dig trin for trin, hvordan du trækker dine mønter fra en Exchange.

For at få adgang til dine mønter, besøger du simpelthen dit portefølje og klikker på dine Bitcoins. Afhængigt af hvilken udbyder du bruger, vil du finde en “Send” knap der. Så skal du bare indtaste din Bitcoin-adresse og klikke “Send”.

Vær opmærksom: Sørg for, at adressen er korrekt. Hvis du først har sendt dine Bitcoin til den forkerte adresse, kan du ikke få dem tilbage.

I det næste vindue indtaster du det beløb, du vil sende. Her kan du normalt vælge mellem Bitcoin eller Euro. Angiv simpelthen det ønskede beløb og send dine mønter af sted. Nu bør de være på vej til din wallet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button