Krypto NewsRegulierung

Kun 13 procent af kryptovirksomheder får tilladelse til at operere i Storbritannien

Kryptoselskaber i Storbritannien støder på manglende godkendelse fra finanstilsynet

Siden januar 2020 har 291 kryptoselskaber indsendt en ansøgning om registrering hos den vigtigste finanstilsyn i Storbritannien, FCA. Desværre har kun 13 procent af disse virksomheder fået godkendelse til at operere i landet.

FCA afslører statistik om krypto-registreringer

Den 11. august offentliggjorde FCA et svar på en anonym forespørgsel vedrørende statistikken for registrering af kryptoselskaber. Forespørgslen omhandlede fire spørgsmål om statistikken over registreringer af kryptoselskaber.

Ifølge reguleringsmyndigheden har de modtaget 291 registreringsansøgninger siden 2020 og kun godkendt 38 af dem. De fleste ansøgninger, nærmere bestemt 155, blev trukket tilbage af virksomhederne selv, da FCA rådede dem til at indsende ansøgningerne igen, hvis ikke alle kriterier blev opfyldt. FCA udtalte følgende:

“Virksomheder er forpligtet til at levere de mindste oplysninger, der er fastlagt i forordning 57 i MLRs. Ansøgninger fra virksomheder, der ikke leverer de krævede oplysninger, vil blive afvist.”

Registrering er et lovkrav for kryptoselskaber i Storbritannien

I Storbritannien skal virksomheder, der udøver “krypto-aktiviteter”, enten være registreret hos FCA eller have opnået en midlertidig driftstilladelse. FCA havde tidligere bedt Binance Markets Limited om at stoppe deres forretningsaktiviteter i Storbritannien og opfordret lokale operatører af kryptoværdi-automater til at stoppe deres aktivitet, da der ellers ville blive truffet yderligere foranstaltninger. FCA’s liste over registrerede kryptoleverandører inkluderer 42 virksomheder såsom Skrill, eToro og Gemini.

I juli mindede FCA alle kryptoselskaber i landet om at tilpasse deres marketingstrategier i overensstemmelse med finansannonceringsregler inden oktober 2023. Samtidig foreslog de kryptoselskaberne at give deres kunder en “betænkningstid”, så de bedre kunne vurdere risiciene ved investering i digitale aktiver.

Top  Tysk programmør har bitcoins til 222 mio. euro, men har glemt sit kodeord

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button