Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Landgericht Leipzig entscheidet über Verwendung von Krypto-Milliarden: Vermögenswerte aus illegaler Streamingplattform könnten deutscher Staatskasse zugutekommen

Bitcoin-Transaktionen werfen Fragen in Sachsen auf

## Bringen Behörden sichergestellte Bitcoins in Umlauf?

### Meldingen om, at myndighederne angiveligt er begyndt at bringe en del af de sikrede Bitcoins i omløb, har skabt stor opmærksomhed. Ifølge “Der Spiegel” refererer de til analysefirmaet Arkham, der lister Bitcoin-transaktioner. Efter deres oplysninger skal der sidste uge være overført Bitcoins til en værdi i millioner fra adresser, som Arkham tilskriver det tyske kriminalpoliti og den tidligere streaming-platform.

### Det vides endnu ikke pålideligt, hvad der foregår. Generalstaatsanwaltschaft Dresden henviser også til det igangværende retsforløb, når de bliver spurgt. Ligeledes er Justitsministeriet tilbageholdende med detaljer i deres svar om dette emne.

### Besvarelsen af spørgsmål indebærer risikoen for, at den omfattende opklaring i den betydningsfulde straffesag bliver alvorligt besværet. Dette inkluderer også eventuelle retsmæssige overenskomster og tilståelser i denne sag.

## Filmskabere kan have krav på erstatning

### Indtil videre er Generalstaatsanwaltschaft Dresden ansvarlig for de sikrede Bitcoins. Disse betragtes kun som sikrede, indtil der foreligger en retskraftig dom, bekræftede en talsmand for retten i Leipzig til MDR SACHSEN. Kammeret skal også beslutte, om der i tilfælde af en dom kan være tredjeparter, der har krav på en del af formuen.

### I dette tilfælde kan det f.eks. være filmskabere, hvis ophavsret er blevet krænket af den ulovlige streaming-platform. Det ser ud til, at spørgsmålet om en eventuel indtægt fra salget af Bitcoins vil være meget relevant under retssagen, da Generalstaatsanwaltschaft har medtaget spørgsmål om inddrivelse af formuen i anklageskriften på over 30 sider.

## Landgericht Leipzig afgør brugen af krypto-milliarder

### Ifølge svaret fra Saksens retsministerium på en forespørgsel fra det AfD-medlem af landdagens Mario Berger om emnet, træffer det retten, der er ansvarlig for gennemførelsen af straffesagen, den tilsvarende beslutning.

### I dette konkrete tilfælde er det Landgericht Leipzig. I april blev der rejst anklage af Generalstaatsanwaltschaft Dresden her: for systematisk ulovlig udnyttelse af ophavsretligt beskyttede værker i 220.000 tilfælde. Derudover for hvidvaskning af penge i 146 tilfælde og medvirken til falsk mistanke.

### Generalstaatsanwaltschaft har på 350 sider opstillet anklagerne mod hovedanklagede, hr. F., og en anden anklaget. Det maksimale strafmål for disse anklager er op til 13 års fængsel. Landgericht Leipzig har dog endnu ikke truffet afgørelse om godkendelse af anklagen og åbningen af retssagen. Så det er stadig uklart, hvornår retssagen overhovedet starter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version