Krypto News

Lange inaktiv Bitcoin Wallet blev vækket til live – Hvad er årsagen?

Bitcoin Wallet fra Satoshi-æraen vækkes til live

Blockchain-tracking-platformen Whale Alert har for nylig opdaget en spændende transaktion. En bitcoin-adresse, der har været inaktiv i næsten 13 år, er blevet vækket til live igen og har overført hele beholdningen på 1.005 BTC til en ny ukendt adresse.

Wal’en modtog oprindeligt 1.000 bitcoin i november 2010, da BTC blev handlet til $0,225 ifølge BitInfoCharts. Adressen modtog yderligere 5 BTC i april 2011, da bitcoin-kursen var $1,31.

Investeringen beløber sig dermed til imponerende $231,55. Værdien på tidspunktet for overførslen mandag var ca. $29,5 millioner, hvilket svarer til en vanvittig stigning på 12.750%.

I løbet af de sidste 12+ år har wallet-adressen også modtaget små mængder bitcoin, hvilket tyder på mulige dusting-angreb. Dusting-angreb er, når hackere og bedragere sender små beløb af en kryptocurrency (støv) til mange personlige wallets for at bryde ejernes privatliv. Andre aktører som akademiske forskere og retshåndhævende myndigheder kan også udføre dusting-angreb af ikke ondsindede årsager.

Hvorfor flytter wallet’en sine bitcoins lige nu?

Transaktioner fra længe inaktive wallets vækker normalt medieinteresse, da de giver anledning til spekulation om, at BTC kan tilhøre den mystiske skaber af bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Blockchain-analytikere vurderer, at Nakamoto mined en million BTC, startende med den første belønning på 50 BTC for genesisblokken den 3. januar 2009. Den sidste offentligt efterviselige online-sigtning af Satoshi var i december 2010.

Selvom tidsperioden passer, er der indtil videre ingen direkte forbindelse mellem denne wallet og Satoshi Nakamoto.

Hvorfor vågner wal-wallet’en netop nu? Grunden hertil kan være mangfoldig og kan kun være genstand for spekulation. Var wallet’en blevet glemt og er nu blevet genopdaget? Forventer wal’en at foretage salg snart, eller forbereder den sig på salg i den kommende bullmarked? Måske ønsker ejeren blot at øge sikkerheden af sine beholdninger og har derfor trukket sine bitcoins ud af wallet’en.

Top  SEC overvejer at tillade handel med Bitcoin-ETF-optioner

Den egentlige grund vil forblive skjult for os. Faktum er dog, at transaktionen ikke nødvendigvis er et tegn på, at der er et kommende salg af beholdningerne. Som tidligere nævnt blev BTC ikke overført til en børs, men blot til en anden ukendt adresse.

Konklusion

Det er altid spændende at se, når en adresse, der har været inaktiv i lang tid, pludselig vågner op til live. Selvom vi ikke kan udlede meget af bevægelsen og årsagerne forbliver ukendte, er det stadig en fantastisk påmindelse om at træde tilbage fra dagligdagen og se på det store billede.

Især med så volatile aktiver som kryptocurrency kan man hurtigt falde i fælden og fokusere for meget på korte tidsrum. Investorer kan ofte tvivle, når bitcoin-kursen ikke når nye højder i 2-3 år.

Men dem, der lader sig ikke distrahere af de kortsigtede udsving, kan måske ende som store vindere, ligesom vores søde wal. Over de sidste 15 år har bitcoin været den bedst performende aktivklasse og har langsigtede set overgået enhver anden kortsigtet stjerne.

Den bedste og sikreste måde at opbevare bitcoins på lang sigt er gennem en hardware-wallet. Læs vores omfattende sammenligning og lær alt, hvad du behøver at vide om emnet.

Bitcoin Wallet Vergleich » Top 10 Krypto Wallets (2023)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button