Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Lido erweitert sein ETH-Einsatzdomäne auf neue Plattformen, während LDO nach seinem Höchststand zurückgeht

Lido udvider sit egenkapital ethereum (ETH) på L2-platformen zkSync, og den totale egenkapital af egenkapital ethereum (ETH) er steget betydeligt siden Shanghai-opgraderingen. Dog viser en ny undersøgelse, at nye ethereum-indskud generelt er faldende.

## Lido’s stigende dominans inden for ethereum-ejendom
Ifølge data fra Dune Analytics har Lido’s egenkapital ethereum (ETH) steg til næsten 29 millioner, en markant stigning siden Shanghai-opgraderingen. På trods af at opgraderingen tillader ethereum-abonnementerne at trækkes tilbage, er den totale egenkapiatal steget, og på nuværende tidspunkt udgør Lido mere end 32 % af den samlede mængde egenkapital ethereum (ETH).

## Nedgang i ny ethereum-indskud
En nylig undersøgelse af nye ethereum-indskud på Glssnode viser, at antallet af nye indskud er faldet betydeligt i de seneste uger. På nuværende tidspunkt er det samlede antal nye indskud cirka 62.000, hvilket indikerer en generel nedgang sammenlignet med tidligere uger.

## Lido’s prisudvikling
Lido’s prisudvikling har vist en nedadgående tendens siden det nåede sit højdepunkt på omkring 3,7 dollars den 10. januar. På nuværende tidspunkt handles Lido til cirka 3,1 dollars, hvilket svarer til et fald på cirka 1,5 %. Selvom det stadig er i bullish-zonen, kan et fortsat fald føre til en afgang fra denne zone.

Til trods for dette signalerer Relative Strength Index (RSI) en svækkelse af den opadgående trend, da den ligger tæt på den neutrale linje.

Artiklen beskriver Lido’s fremgang inden for ethereum-ejendom samt dens aktuelle udfordringer med faldende nye indskud og prisudvikling.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version