Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Lightning Labs veröffentlicht Alpha-Version des Taproot Assets-Protokolls und revolutioniert den Handel von Stablecoins auf Bitcoin

Lightning Labs har offentliggjort alpha-versionen af det længe ventede “Taproot Assets” -protokol. Dette protokol muliggør handel med stabile kryptotokens og andre typer af tokens baseret på Bitcoin. Virksomheden betragter denne udgivelse som begyndelsen på en ny æra for Bitcoin og mener, at det vil omdanne Bitcoin til et globalt routing-netværk for internettet af penge.

Ifølge Ryan Gentry, direktør for forretningsudvikling hos Lightning Labs, vil Bitcoin i denne nye æra udsende en bred vifte af globale valutaer som Taproot Assets, og verdens valutatransaktioner vil blive afviklet øjeblikkeligt via Lightning Network.

Taproot Assets, tidligere kendt som “Taro”, udnytter “Taproot” -opgraderingen af Bitcoin fra 2021, som forbedrer netværkets evne til smarte kontrakter og samtidig forbedrer privatliv og transaktionseffektivitet. Udvikleren “domodata” har tidligere udtalt på Github, at Taro er “klart en bedre løsning” til udstedelse af Bitcoin Assets end BRC-20 Token-standarden.

I øjeblikket understøtter Taro-versionen af Taproot Assets kun On-Chain-funktionalitet, men vil senere være kompatibel med Lightning Network. Lightning Network muliggør øjeblikkelige og næsten gratis BTC-overførsler ved at behandle transaktioner i private betalingskanaler uden for kæden, inden de afvikles på kæden.

En stigende antal udviklere mener, at Bitcoin-netværkets potentiale ligger i at bringe eksisterende valutaer på Bitcoin-søjlerne. David Marcus, medstifter af PayPal og nu direktør for Lightning-fokuserede Lightning Labs, har udtalt i et interview, at folk ikke vil bruge BTC til at købe ting, men at Bitcoin vil blive et “unik protokol for penge på internettet”, hvor fiat-valutaer som dollar, euro og yen kan overføres.

Stabiletcoinen Tether USD har i øjeblikket det største daglige transaktionsvolumen på kryptobørserne sammenlignet med andre digitale aktiver.

Exit mobile version