Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Litecoin erreicht neuen Meilenstein: Über fünf Millionen HODLer im Netzwerk

Litecoin når milepæl med over 5 millioner langtidsinvestorer

Litecoin, en af de førende kryptokurser på markedet, har for nylig nået en milepæl. Data indikerer, at antallet af langtidsinvestorer (LTH), også kendt som HODLere, i Litecoin-netværket nu overstiger 5 millioner. Disse investorer har holdt deres Litecoin-mønter i mindst et år.

Market-Intelligence-platformen IntoTheBlock har offentliggjort disse data og fremhæver, at deres kriterium for LTH’er adskiller sig fra andre analyseudbydere, der normalt bruger en periode på omkring fem til seks måneder. Antallet af adresser tilhørende LTH-HODLere er steget markant i de seneste år, som det kan ses af grafikken nedenfor.

Grafik over antal LTH-HODLere i Litecoin-netværket

Værdien af ​​denne metrik ser ud til at være steget yderligere i de seneste dage, hvilket tyder på en øget interesse for Litecoin som en langsigtet investering. Det er interessant at bemærke, at Litecoin-prisen størstedelen af denne tid har haft problemer og været sidelæns. For øjeblikket handles Litecoin til omkring 63 amerikanske dollars.

Dette fænomen indikerer, at troen på Litecoin er vokset stærkt blandt en gruppe investorer, på trods af den dårlige prisudvikling. Disse investorer tror på, at aktivet på lang sigt vil være en rentabel investering. For kryptokursen er dette et positivt tegn, da flere LTH’er betyder, at mere udbud af Litecoin er i hænderne på disse investorer, hvilket mindsker sandsynligheden for salg på markedet.

Det er dog vigtigt at bemærke, at stigningen i antallet af LTH’er muligvis ikke har umiddelbare konsekvenser for Litecoin-prisen på kort sigt. Den fremtidige prisudvikling afhænger af forskellige faktorer, herunder modstands- og supportniveauer i kurven.

IntoTheBlock har undersøgt investorenes koncentration på forskellige prismæssige niveauer og har fundet ud af, at der i øjeblikket ikke er et stærkt koncentreret område. Dette betyder, at Litecoin måske ikke ville støde på stor modstand ved at stige til en bestemt pris. Ikke desto mindre vil der være betydelige andele af investorer i de følgende prisklasser, hvilket kan gøre det vanskeligt for Litecoin at stige yderligere.

Samlet set afspejler det stigende antal LTH’er det voksende tillid og overbevisning hos en undergruppe af Litecoin-investorer. De tror på, at Litecoin på lang sigt vil være en rentabel investering, uanset kortsigtede prisudsving. Kryptokursen forbliver en interessant aktiv, der fortjener opmærksomhed, mens markedet udvikler sig og når nye milepæle.

Exit mobile version