Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Litecoin Halving: Verkaufssignal eller indgangsmulighed? Svar på spørgsmålet om, hvorvidt halveringen af Litecoin kan udløse en ny Bullrun for altcoin eller resultere i en “Sell the News Event”. Analyse af tidligere halveringer, og hvordan Litecoin reagerede på dem. Hvordan reagerede Litecoin-kursen på tidligere halveringer? Undersøgelse af tidligere halveringer af Litecoin og hvordan kursen udviklede sig i de pågældende perioder. Kan historien gentage sig? Vurdering af, om historien kan gentage sig, og om Litecoin kan opleve en stigning i værdien efter halveringen. Konklusion Analyse af tidligere halveringer og teknisk analyse af den aktuelle Litecoin-kurs indikerer muligheden for et “Sell the News Event”. Investorer bør vurdere deres risikobærende evne, før de beslutter at beholde deres investeringer, men der kan stadig være stærke indgangsmuligheder i de kommende uger og måneder.

Litcoin Halving: Verkaufssignal oder Einstiegschance?

Litecoin Halving: Verkaufssignal eller Einstiegschance?

Der er nået det tidspunkt, som alle har ventet på – Litecoin Halving finder sted og reducerer udbuddet af nye LTC-mønter. Spørgsmålet er nu, om halveringen kan udløse en ny bullrun for denne altcoin, eller om det vil resultere i et “sell the news event”? Samtidig er det relevant at se på, hvordan Litecoin har reageret efter de tidligere halveringer.

Litecoin Halving sker ved, at belønningerne til minearbejdere bliver halveret fra 12,5 LTC til 6,25 LTC pr. fundet blok. Dette betyder, at hastigheden, hvormed nye LTC-mønter bringes i omløb, bliver halveret. I teorien forventer man, at dette vil føre til en prisstigning, eller i det mindste fastholde den eksisterende efterspørgsel.

Litecoin-blockchain er struktureret som Bitcoin og kaldes også gerne for “digitalt sølv”. Ligesom Bitcoin sker halveringen af denne altcoin ca. hvert fjerde år, og der er et fastsat maksimumsudbud på 84 millioner Litecoins.

Ud fra historien har Bitcoin-Halving altid markeret starten på en ny bullmarked, men hvordan ser det ud for Litecoin? Vil denne altcoin tage en tur opad efter halveringen, eller vil det resultere i et “sell the news event”?

Ifølge diagrammet har Litecoin klaret sig godt i månederne op til de sidste to halveringer og har oplevet betydelige prisstigninger på over 824% og 555%. Imidlertid markerede selve begivenheden ikke et startpunkt for en rally som for Bitcoin. I stedet signals et mere afsluttende fase for Litecoin-bullmarkedet.

Litecoin afhænger i høj grad af Bitcoin, og de største gevinster for LTC-mønterne er ikke sket i forbindelse med Litecoin Halving. I stedet har de største stigninger fundet sted efter Bitcoin Halving, der fandt sted i 2016 og 2020.

Det tyder alt på, at historien kan gentage sig denne gang. For et år siden lå Litecoin prisen omkring 58 dollars, men i juli nåede den et lokalt højt niveau på 113 dollars. Som tidligere halvings er månederne inden halveringen forbundet med betydelige gevinster på op til 95%.

Efter juli’s højdepunkt er kursen faldet lidt tilbage og handler i øjeblikket omkring 91 dollars. Indtil videre er Litecoin oppe med omkring 2% på ugebasis, men har oplevet et mindre fald på daglig basis.

Det virker som om, at der er ro inden stormen. Med faldet fra 113 dollars til 91 dollars brød kursen under den 50-dages Exponential Moving Average (EMA), som er en betydelig supportlinje for denne kryptocurrency.

Dette fald kan åbne døren for berøring af 200-dages EMA, og hvis dette niveau nås, kan LTC’s kurs muligvis falde yderligere mod den langsigtet priskanals nederste grænse, ca. 66 dollars.

Det skal bemærkes, at historien ikke altid gentager sig, men det ligner ofte sig selv. For dem, der allerede har investeret i LTC, er det vigtigt at overveje, om de kan håndtere et kursfald til 66 dollars, eller om de foretrækker at realisere delvise gevinster.

Selvom der er en chance for, at denne gang bliver anderledes, er sandsynligheden for, at der sker et “sell the news event”, ganske høj. Alligevel er det en god idé at holde øje med Litecoin lige nu, da der i de kommende uger og måneder kan vise sig gode muligheder for indgang.


Exit mobile version