Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Litecoin Hash-Rate sinkt nach Halbierung, während Preise stabil bleiben

Litecoin Hash-Rate falder efter halvering

En uge efter den spændende halvering af Litecoin den 2. august viser on-chain data, at netværkets hash-rate er blevet svagt, men ujævnt. Datoen for den 9. august viser, at Litecoin-netværkets hash-rate ligger på omkring 760 TH/s, hvilket er et markant fald i forhold til det tidligere all-time high på 816 TH/s i slutningen af juli 2023.

Stabile Litecoin-priser i en snæver konsolideringsspan

I mellemtiden er Litecoin-priserne forblevet stabile, men er faldet i løbet af den sidste uge. Ifølge CoinMarketCap var prisen for LTC den 9. august $83, hvilket er en nedgang på 5% i forhold til ugen før. Det er tydeligt, at priserne bevæger sig inden for en snæver konsolideringsspan.

Bullisk 17% stigning trods tilbagegang i forhold til 2023-højder

Trods tilbagegangen har LTC været relativt modstandsdygtig og har oplevet en stigning på 17% i forhold til bundniveauet i juni 2023. Dog har prisen stadig oplevet et fald på 26% i forhold til 2023-højderne. Middel- til langsigtede udsigter forbliver dog positive for LTC, da bjørnene ikke har formået at aflive de gevinster, der blev opnået mellem juni og juli 2023. Det er dog stadig uklart, om tyre vil fortsætte med at have kontrol efter halveringen.

Historisk set steg LTC-priser efter tidligere halvering

En håb for tyre ligger i tidligere præstationer. Efter den tidligere halvering af Litecoin i august 2019 steg LTC-prisen flere måneder senere til $400 i 2021. Dog faldt LTC-priserne inden denne stigning næsten fra $66 til $35 i december 2019.

Regulatorisk klarhed og forbindelse mellem Hash-Rate og Spotpriser

Sammenlignet med tidligere halveringer er kryptorummets modenhed i dag højere, og den regulatoriske klarhed er forbedret, især med hensyn til Bitcoin, som Litecoin er blevet afledt fra. Mens de fleste amerikanske regulatoriske myndigheder betragter Bitcoin som en vare, er Securities and Exchange Commission mere forsigtig over for andre altcoins.

På grund af disse udfordringer og regulatorisk usikkerhed er forholdet mellem hash-rate og spotpriser aktivt overvåget. Litecoin er afhængig af decentral minedrift for sikkerhed og transaktionsbekræftelse. Netværkets sikkerhed evalueres gennem hash-rate-metriken, hvor et fald i hash-raten kan føre til et potentielt prisfald. Netværket vil derefter skulle justere sværhedsgraden.

Må afvente udviklingen

Det er stadig uvist, hvordan situationen vil udvikle sig, men netværket forbliver stabilt med hensyn til spotpriser. Til trods for faldet i hash-raten synes aktiviteten på netværket ikke at være påvirket. Ifølge data fra IntoTheBlock forbliver den gennemsnitlige vækst for netværket stabil, selvom stemningen generelt er negativ over for LTC.

Exit mobile version