Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Logan Pauls kontroversielle Play-to-Earn-Game: Fan abzocke oder betrug?

Logan Pauls Millionen-Krypto-Game, das nie existierte

Logan Paul og hans vej til rigdom

Logan Paul er en person, der forstår kunsten at markedsføre sig selv og ikke mindst: hvordan man tjener penge. Ifølge CAKnowledge forventes Logans formue at være på omkring 245 millioner dollars i 2023. Han er en influencer, bokser og wrestler med en meget succesfuld YouTube-kanal, der ifølge Forbes var en af de mest succesfulde kanaler i 2017, 2018 og 2021. Logan ejer også flere luksusbiler og ejendomme i New York, Miami, Kansas City og Florida. Men på trods af sin store rigdom leder Logan Paul tilsyneladende konstant efter yderligere indkomstkilder. Ifølge nylige undersøgelser sker det dog ikke altid på moralsk og lovlig vis.

Et nyt kontroversielt projekt

En af de seneste kontroverser begynder i 2021, da Logan Paul annoncerer sit seneste projekt, “Cryptozoo”, på sin podcast “Impaulsive”, der har fire millioner abonnenter. Logan beskriver “Cryptozoo” som et sjovt spil, hvor man kan tjene penge. Interessen fra hans følgere var naturligvis vakt. Hvis Logan Paul lancerer et “Play-to-Earn” spil, så må det være noget godt.

Logan lod ingen tvivl være om, at det virkelig kunne blive et fantastisk projekt. Han har angiveligt hyret ti forskellige kunstnere til at designe spillet og investeret store mængder penge sammen med sit team. Hvad kunne der gå galt? Det viser sig, temmelig meget. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan Logan Paul og hans venner angiveligt skulle have narret fans ud af deres opsparinger, mens de selv fyldte lommerne.

En målrettet fidus eller et uheldigt scam?

Der er mistanke om, at Logan Paul er blevet involveret i en svindel, som han ikke forstår. Men er det målrettet svindel eller bare uheldigheder? BTC-ECHO har talt med en ekspert for at få svar. Desværre er det kun muligt at læse resten af artiklen og få svarene ved at have adgang til BTC-ECHO Plus+ artikel.


Bemærk: Dette er ikke en betalt artikel eller et forsøg på at reklamere for BTC-ECHO Plus+. Oplysningerne i den angivne tekst er op til det nævnte afsnit ‘|||’.

Exit mobile version