Krypto NewsRegulierung

Machi trækker sin søgsmål mod ZachXBT tilbage

Machi Big Brother trækker sin retssag mod ZachXBT tilbage

Jeffrey Huang, bedre kendt som Machi Big Brother og ZachXBT på sociale medier, indledte en retssag sidste år, efter at Krypto-detektiven offentliggjorde optagelser, der forbinder Huang med svindel og andre bedrageriske aktiviteter.

Sidste år offentliggjorde ZachXBT en rapport på sin Medium-blog og på Twitter, hvor han forklarede, at Machi Big Brother på det tidspunkt manipulerede med kryptomarkedet og stjal 22.000 Ether til en værdi af over 38 millioner dollars. Der pågår i øjeblikket en heftig debat om sådanne forsikringskrav hos Machi Big Brother.

Den 15. juni 2023 indgav Machi Big Brother en bagvaskelsesretssag ved den vestlige distriktsdomstol i Texas og hævdede, at ZachXBT havde forårsaget “betydelig skade på hans ry og økonomiske situation”. I stævningen skrev Mach Big Brother følgende:

ZachXBT svarede hurtigt på søgsmålet og beskrev det som en tidløs David-og-Goliath-fortælling. Krypto-detektiven forstod, at Machi Big Brother var utrolig velhavende og frygtede, at han ville anvende sine penge til at få ham til at tie stille. I sin redegørelse krævede Machi Big Brother, at retten skulle afgøre tvistens forhold og omfang.

ZachXBT tilbagebetaler donationsmidler

Da ZachXBT ikke havde de økonomiske midler til at dække omkostningerne til retssagen, bad han om hjælp fra sit kryptofællesskab. På blot få uger formåede Krypto-detektiven at indsamle over 1 million dollars i kryptovaluta, hvilket var tilstrækkeligt til at dække omkostningerne til sagen.

ZachXBT har opnået stor popularitet inden for krypto- og NFT-fællesskabet efter at have offentliggjort autentiske blockchain-informationsstudier, der angiveligt afslører lovovertrædelser begået af kriminelle i krypto- og NFT-rummet. Hans målrettede research har hjulpet ham med at opbygge en følgerskare på over 400.000 brugere på Twitter.

Top  Kryptocurrency stiger over $53.000 - Hvad siger eksperten om fremtiden for BTC/USD?

I mellemtiden er ZachXBT begyndt at refundere resten af de indbetalte donationsmidler, efter at Machi Big Brother for nylig trak sin bagvaskelsessag tilbage. Donationer, der blev indsamlet gennem Fantom, Arbitrum Nova, Polygon zkEVM, Harmony, Moonbeam og Gnosis, bliver i dag håndteret manuelt, mens flere donationer ventes næste uge. Forventet behandlingstid vil være omkring et år.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button