Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Majin Buu Token ($BUU) og Pegasus SniperBot Token ($PEGASUS): To Ethereum-baserede meme coins, der oplever stigninger

Majin Buu Token ($BUU)

En ny meme-token ved navn $BUU, der er baseret på den ikoniske karakter Majin Buu fra Dragon Ball Z-anime-serien og sigter mod at skabe et sjovt og engagerende fællesskab for fans af både Majin Buu og kryptovaluta, har oplevet en betydelig stigning siden dens lancering på en decentraliseret børs (DEX) for et par timer siden.

Med sin seneste pris på ca. $0,0000065 er $BUU steget med over 200% eller mere end 3x i forhold til dens startpris på under $0,000002, og token synes at få momentum ifølge DEXTools.

Token nærmer sig 100 ejere og har allerede set næsten en halv million i handelsvolumen med en markedsværdi på allerede ca. $450.000.

DEXTools vurderer token højt med en score på 90/99. GoPlus Security check fra DEXTools viser, at token-kontrakten er frigivet, det er ikke en “honey pot”, og der er ingen købs- eller salgsafgift.

Der ser dog ud til at være en sortliste-funktion, der betyder, at tegnebøger måske ikke kan handle normalt.

Derudover er likviditeten endnu ikke blevet låst, så der er stadig risiko for en såkaldt “rug pull” som med $BALD.

Pegasus SniperBot Token ($PEGASUS)

I lyset af de seneste succeser med tokens relateret til Telegram crypto-bots har en nyligt lanceret token ved navn Pegasus SniperBot (PEGAUS) klaret sig godt siden dens lancering i fredags.

Ifølge DEXTools er token steget med over 130% på dagen og nåede tidligere på dagen rekordhøjder over $0,80.

$PEGASUS handles nu til omkring $0,50 pr. token, hvilket giver en markedsværdi på ca. $500.000.

Token har nu over 500 ejere og et handelsvolumen på ca. $170.000 inden for de sidste 24 timer.

Det er dog værd at bemærke, at token har en købs- og salgsafgift på 5%, og der er kontraktfunktioner, der giver udstederen mulighed for at justere handelsbetingelserne, f.eks. ved at begrænse transaktioner eller implementere en handelsafbrydelse.

Hamsters ($HAMS)

Hamsters ($HAMS), der hævder at være en unik spilleplatform, der kombinerer livestreamede, forudindspillede hamsterløb med et konkurrencedygtigt PvP-bettingssystem, er steget med omkring 100% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Med sin nuværende pris lige over $0,30 er $HAMS steget med 130% i forhold til dens weekenders laveste niveau omkring $0,13 og har en markedsværdi lidt over $3 millioner med lidt over 4.000 ejere.

Trods denne genoprejsning er handelsvolumen for $HAMS begrænset til kun $22.700 inden for de seneste 24 timer.

Ugunstige kontraktfunktioner såsom en købsafgift på 5% og en salgsafgift på 7,7% samt potentielle begrænsninger for handelen kan afholde investorer fra at involvere sig.

Hamsters har også en dårlig samfundsvurdering, hvor 77,5% af 102 stemmer ikke godtager det ifølge DEXTools.

Et Bedre Alternativ til en Shitcoin

Volatiliteten på shitcoin-markedet har en tendens til at tiltrække investorer, men de fleste af disse mønter har ingen bagvedliggende anvendelighed eller projektvision, hvilket betyder, at de næsten alle ender som ubrugelige mønter.

Investorer, der søger en stærk mulighed for kortsigtede gevinster, bør i stedet undersøge lovende presale-projekter, såsom dem der bliver undersøgt af Cryptonews.com.

Her er et projekt, som holdet er en stor fan af.

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes, et af internettets hotteste retail investeringssamfund, blev berømt i meme-aktiefænomenet i 2021 og har for nylig udvidet sin relevans i kryptoverdenen med presalget af sin nye $WSM-token.

Succesen med $WSM-presalget, der har indsamlet mere end $18,8 millioner på blot få måneder, er ikke overraskende i betragtning af størrelsen på Wall Street Memes-samfundet.

Ikke alene er der 523.000 hyper-engagerede samfundsmedlemmer på deres Instagram-konto “wallstbets”, der er der yderligere 214.000 på Twitter og mere end 100.000 på deres to andre Instagram-kanaler, “wallstgonewild” og “wallstbullsnft”.

Alt i alt har Wall Street Memes en socialt samfund på 1 million medlemmer, deres analytikere mener stort set garanterer, at $WSM-tokenet vil blive noteret på første niveau af kryptovalutabørser som Binance.

Da 30% af token-forsyningen bliver holdt tilbage til samfundets belønninger, kan man med rimelighed forvente, at airdrops til ejere vil være en stor del af økosystemet.

Faktisk er den første $WSM-airdrop åben nu.

Analytikere forudsiger allerede store ting for Wall Street Memes, når det bliver noteret på børser, og du kan være en del af det.

Besøg Wall Street Memes Her.

Disclaimer: Crypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel leveres kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Exit mobile version