AltcoinsKrypto News

Mantle community member foreslår begrænsning af automatisk migration af FTX BIT-token til Mantle (MNT) på grund af diskvalificerende faktorer

En debat er opstået blandt medlemmerne af Mantle Decentralized Autonomous Organization (DAO) angående den igangværende tokenmigration af visse virksomheder, herunder FTX-børsen. Platformen søger at forene økosystemer, men en communitymedlem i Mantle har foreslået at begrænse den automatiske migration af FTX BIT-tokens til Mantle (MNT) på grund af diskvalificerende faktorer.

I november 2021 indgik BitDAO en aftale med Alameda, hvor BitDAO byttede 100 millioner BIT-tokens til cirka 3,3 millioner FTT, FTX’s utility tokens. Som en del af aftalen blev det aftalt, at begge virksomheder skulle holde hinandens aktiver i tre år indtil den 2. november 2024. Sammenbruddet af FTX sidste år havde en ripple-effekt på BIT’s pris på grund af deres aftale, efter spekulationer om, at FTX solgte tokens for at skaffe midler.

Med forslaget om at forene BitDAO og Mantle vil alle BIT-indehavere automatisk få deres tokens konverteret til MNT. Mens forslaget har fået overvældende opbakning, har spørgsmålet om FTX’s BIT stødt på modstand, da medlemmer argumenterer for en suspension af processen. På nuværende tidspunkt er den on-chain migrationskontrakt midlertidigt suspenderet indtil den endelige afstemning vedrørende FTX’s tokens. Som en midlertidig løsning foreslår nogle medlemmer en ny MNT migrationskontrakt for at begrænse de aktiver, der ejes af Alameda Research.

Fra FTX-relaterede aktiver til FTX-relateret bank

FTX-relaterede Farmington State Bank er blevet sanktioneret af Federal Reserve Bank efter at have indgået i digitale aktiver uden forudgående tilladelse. Ifølge sanktionen skal den en-grenede långiver nedskalere aktiviteterne, efter at den vedtog en pro-krypto forretningsplan i 2022. Ifølge sanktionen er banken nu forhindret af Federal Reserve Board og Washington State Department of Financial Institutions i nogle bankaktiviteter, herunder “udbetaling af udbytte eller kapitalfordelinger, brug af likvide midler og deltagelse i visse aktiviteter,” uden samtykke fra dens overordnede.

Top  Krise for Euro-stablecoin: Dybdeværdifald truer fremtidig stabilitet

Anklagerne mod banken omfatter lettere udveksling af stablecoins og udstedelse af 50% af mints gebyrer. Sammenbruddet af FTX har fået medlemmer af det digitale aktivsamfund og den brede økonomiske sektor til at være skeptiske over for tidligere FTX-relaterede produkter på grund af ukendt eksponering over for børsen. I år beslaglagde anklagere $50 millioner fra banken og hævdede, at det var forbundet med Sam Bankman-Fried’s plan om at snyde investorer, efter at Alameda Research sidste år købte en ejerandel på $11,5 millioner i banken.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button