Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Marktværdi af amerikanske virksomheder når nye højder – Microsoft i spidsen foran Apple og Nvidia

Aktien New York: Rekorde in Nasdaq 100 und S&P 500 - Jobdaten irritieren kaum

## Dansk aktiemarked fortsætter med at stige

Det danske aktiemarked sagde endnu engang goddag til stigninger på fredag, hvor både C25-indekset og OMXC20-indekset sluttede dagen af med en gevinst på 0,3 procent. C25-indekset steg for første gang til 5375 point, mens det danske OMXC20 også oplevede en stigning.

Dow Jones Industrial, en af de amerikanske nøgleindeks, nåede et ugentligt højdepunkt på 39.105 point med en stigning på 0,2 procent. Trods dette ligger det stadig bag de andre indeks for året som helhed med en stigning på 3,7 procent.

### Udsigter for rentesatser

Efter offentliggørelsen af jobdata mener Helaba-eksperten Ralf Umlauf, at det er usandsynligt, at den amerikanske centralbank vil sænke renten i den kommende uge. Han tilføjede, at forventningerne til rentesænkninger forbliver dæmpede resten af året, og det ser ud til, at investorerne allerede har accepteret en forsinket ændring i renten.

### Top amerikanske virksomheder

Kampen om at have den højeste markedsværdi blandt amerikanske virksomheder fortsætter med at være tæt. Microsoft leder i øjeblikket foran Apple og Nvidia. Nvidia oplevede en stigning på 153 procent i løbet af året og nærmer sig igen en markedspris på 3 billioner dollars. Apple og Microsoft ligger allerede over denne værdi, men Nvidia har også haft en imponerende præstation.

### Victoria’s Secret oplever nedgang

Efter offentliggørelsen af Victoria’s Secrets kvartalsregnskab har aktiernes kurs oplevet en betydelig nedgang. UBS-analytikeren Mauricio Serna har udtrykt tvivl om, hvorvidt mærket vil kunne opnå stabil vækst i fremtiden, da deres problemer ikke synes at aftage.

Der er mange spændende udviklinger på det amerikanske aktiemarked, og investorer følger nøje med i udviklingen.

Exit mobile version