Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Martin nye opdateringer i Martin D-Serie: D-42 med Bitcoin? Såvel som de nye jubilæumsmodeller Martin D-50 CFM IV og D-CFM IV, og en opgradering af X-Series.

Martin D-Serie Akustikgitarren: D-42 mit Bitcoin?!

Martin fremstiller en krypto-inspireret D-42 Bitcoin-guitar, der er en del af selskabets ærværdige D-Serie. Guitarerne i D-Serien har et ry for fremragende kvalitet og håndværk, og den nyeste D-42 Bitcoin-model er ingen undtagelse.
Serien er kendt for sine high-end materialer, og D-42 Bitcoin har kropsdele lavet af palisander fra Guatemala og en massiv Engelmann-fyr til tops. Ud over disse fornemme materialer er en massiv guldmedalje på en unse indlejret i hovedet, og krypto-inlays i perlemor og abalon. En unik QR-kode lavet af perler er også indlejret i guitaren, hvilket giver adgang til en dedikeret side på Martin’s hjemmeside. Der er endnu ingen prisoplysninger tilgængelige, men forventes at ligge i det højere fem-cifrede område, når det bliver frigivet.

Martin har også udgivet to jubilæumsmodeller, D-50 CFM IV 50th Anniversary og D-CFM IV 50th Anniversary. Begge modeller vil have en begrænset produktion på kun 50 stykker hver og vil være et must-have for samlere og fans af selskabet.

Virksomheden har også opgraderet den eksisterende X-serie med 12 nye modeller, der kommer med forskellige træsorter og bæredygtige fremstillingsprocesser. Priserne starter ved 759 Euro for visse modeller, hvilket gør dem tilgængelige for et bredere publikum.

Så der er mange spændende ting at se frem til fra Martin i dette år. Der er masser af valg til både samlere og spillere, der er på udkig efter det næste premium-guitarstykke.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version