AltcoinsKrypto News

Massiv stigning i brugen af XRP som betalingsmiddel på verdensplan på trods af brancheforskelle, da Ripple sejrer delvist over US Securities and Exchange Commission (SEC)

XRP-brugen stiger globalt som betalingsmiddel

Ripples digitale valuta XRP oplever en stigende accept som betalingsmiddel på globalt plan. Den delvise sejr for Ripple i Retten mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) spiller en vigtig rolle i den massive brug af XRP.

Det prominente krypto-betalingsfirma BitPay har peget på de mange butikker og forhandlere, der accepterer Ripples XRP som betaling. Det er værd at bemærke, at en betydelig del af disse forhandlere også er BitPay-forhandlere.

Ifølge rapporten fra betalingsgatewayet er Ripple-transaktionstiden på fire sekunder afgørende for de fleste forhandlere, der accepterer XRP. Disse forhandlere er ikke begrænset til en bestemt sektor, men XRP-accepten strækker sig til hele verdensøkonomien.

Underholdningsindustrien og turismebranchen tager også imod XRP

I underholdningsindustrien er virksomheder som AMC Theatres, Gamesplanet, Prepaid Gamer Online og Play-Asia.com blandt de XRP-venlige forhandlere. Ripples XRP bruges som betalingsmiddel for spil, film og andet underholdningsindhold. En anden relateret forhandler er Crypto Tourism, der tilbyder turisttjenester og accepterer XRP som betaling.

Det tyskbaserede selskab Auragentum GmbH, en førende forhandler af ædelmetaller, accepterer også XRP. Andre førende ædelmetalmæglere, der anerkender brugen af XRP til transaktionsafvikling, inkluderer American Precious Metals Exchange (APMEX) og det britiske firma Sharps Pixley. Blandt de virksomheder, der satser på XRP, er også Stacks Bowers, et valutabaseret selskab, der bruger XRP som betalingsmiddel.

Bilindustrien, sundhedssektoren og andre integrerer XRP-betalinger

Brugen af XRP er også blevet udvidet til bilhandlen. Denne form for betaling gælder også for O’Gara Coach, en luksusbilforhandler baseret i Californien. Det japanske firma SBI Motors har for nylig annonceret deres støtte til XRP og også til Bitcoin som betalingsmiddel for grænseoverskridende afregning.

Top  Hackere stjæler for $100M fra Heco Chain og HTX - Hvad betyder det for kryptovaluta-markedet?

For to måneder siden etablerede Ripple desuden et partnerskab med den colombianske centralbank, Banco de la República, for at bruge XRP til hurtigere og billigere realtidsbetalinger til forhandlere i landet. Formålet er at udnytte XRP-ledgerens evner til at udvikle deres digitale centralbankvaluta (CBDC) og dermed stabilisere Colombias finanssystem.

Nogle af de andre luksusmærker, der nævnes af BitPay og bruger XRP til betalinger, er Marc Gebauer Lifestyle GmbH, Jomashop, Ace Jewelers, Hublot, Beliani, PacSun, Wrist Aficionado og Stephen Silver Fine Jewelers. Webhosting- og domæneregistreringstjenester som Namecheap og Hawk Host accepterer også XRP-betalinger. Listen inkluderer sundhedstjenesteudbyderen American Cancer Society, teknologifirmaer som Scan Computer, Newegg og HOSTKEY B.V, samt fødevarevirksomheder som Takeaway.com. Det amerikanske cloud-tjeneste-selskab Volante Technologies med base i Silicon Valley har for nylig også valgt at bruge XRP for at øge Ripple’s hastighed og skalerbarhed.

Ripples sejr over Securities and Exchange Commission (SEC) den 13. juli har væsentligt bidraget til den øgede accept af XRP. Dommer Analisa Torres’ afgørelse om, at XRP ikke er en aktie, fik kryptobørserne Coinbase og Kraken til igen at notere XRP, hvilket yderligere øgede møntens massive popularitet i den seneste tid.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button