AltcoinsKrypto News

Mastercard danner centralbank digital valuta (CBDC) program sammen med Ripple og Consensys

CBDC nyheder

Global betalingsgigant Mastercard danner et program for centralbankens digitale valuta (CBDC) sammen med Ripple og blockchain-udviklingsfirmaet Consensys som de første partnere. Mastercard samler denne gruppe af førende leverandører af blockchain-teknologi og betalingsservice for at deltage i sit nye CBDC Partner Program for at “fremme samarbejde med nøglespillere inden for området,” sagde meddelelsen. De indledende partnere omfatter også Fluency, der tilbyder løsninger til fler-CBDC’er og tokeniserede aktiver, Idemia, der tilbyder digital identitetsteknologi, Consult Hyperion, der rådgiver om digital identitet, Giesecke+Devrient, der tilbyder sikkerhedsteknologi, og Fireblocks, der tilbyder platforme til digital aktivoperatørbetjening.

NFT nyheder

Den populære markedsplass for non-fungible tokens (NFT), OpenSea, deaktiverer sin Operator Filter – et on-chain royalty-håndhævelsesværktøj, der gjorde det muligt for skabere at sortliste markedspladser, der ikke håndhævede royalties. “Fra torsdag den 31. august 2023 skifter vi til valgfri skabergebyrer på OpenSea i et forsøg på at bedre afspejle de principper om valg og ejerskab, der driver dette decentraliserede økosystem,” sagde meddelelsen. Operator-filteret, der blev lanceret i november sidste år, afhang af støtte fra alle i økosystemet for at lykkes, og det skete ikke, forklarede teamet.

Reguleringsnyheder

Taiwans Ministerium for Økonomisk Udvikling meddelte, at det har udarbejdet et ændringsforslag til Standarder for klassificering af forretningsgruppers regler for at tilføje en ny forretningskategori for digitale aktiver. Det kan gøre det muligt for kryptorelaterede virksomheder at danne brancheforeninger og fremme udviklingen af selvregulerende retningslinjer. En embedsmand fra det økonomiske ministerium fortalte The Block, at den nye kategori fastlægger omfanget af operationer inden for kryptocurrency-sektoren.

Top  Næste Bitcoin Halving i 2024: Tidspunktet er sat, og hvad det betyder for markederne

Børsnyheder

Bitget meddelte integrationen med custody-platformen Coppers ClearLoop-netværk for at bringe “en innovativ off-exchange afviklingsløsning til Bitgets institutionelle kunder,” sagde de. Institutionelle kunder kan nu opbevare deres digitale aktiver i Coppers MPC (multi-party computation) wallet samt handle og afregne på tværs af børser. Director hos Bitget, Gracy Chen, sagde, at virksomheden “bemærkede den stigende efterspørgsel efter forbedret aktivsikkerhed og effektive handelsløsninger,” mens Copper CEO Dmitry Tokarev mente, at partnerskabet “sammen med vores fælles fokus på aktivsikkerhed og fastsættelse af branchestandarder styrker off-exchange afvikling for institutionelle kunder.”

Sikkerhedsnyheder

DeFi-projektet Exactly Protocol, der er baseret på Optimism, blev udnyttet i dag og mistede over 4.300 ETH (7,3 millioner dollars), ifølge sikkerhedsfirmaet BlockSec. Sikkerhedsfirmaet De.Fi meddelte, at der blev stjålet over 7.160 ETH (12 millioner dollars). “Erobreren har broet 1.500 $ETH til Ethereum,” tilføjede Beosin. Hackeren synes at have udnyttet en sårbarhed i protokollens smarte kontrakter. De nøjagtige detaljer er endnu ikke offentliggjort.

Juridiske nyheder

Det australske finanstilsyn (ASIC) meddelte, at det melbourne-baserede kryptolånefirma Helio Lending blev idømt en betinget dom uden straffeattest for at have påstået, at det havde en australsk kreditlicens (ACL). Helio erklærede sig skyldig i adfærden, hvilket blev taget i betragtning ved dommen. Virksomheden indgik en aftale i beløbet 15.000 dollars i en periode på 12 måneder under betingelse af, at de opfører sig korrekt, oplyste pressemeddelelsen.

AI-nyheder

Associated Press (AP) har udstedt nye retningslinjer til sine journalister for brugen af generativ kunstig intelligens (AI) værktøjer i nyhedsrapportering, herunder hvordan og hvornår AI skal bruges. AP’s medarbejdere kan eksperimentere med ChatGPT med forsigtighed, men må ikke bruge det til at skabe offentligt tilgængeligt indhold. “Det er AP-journalisternes ansvar at være ansvarlige for nøjagtigheden og retfærdigheden af den information, vi deler,” står der i indlægget. Alle output fra et generativt AI-værktøj skal behandles som uverificeret kildemateriale, tilføjer det, og “hvis journalisterne har den mindste tvivl om ægtheden af materialet, skal de ikke bruge det.”

Top  Digital Currency Group (DCG) svarer på retssag om svindel fra New York Attorney General og offentliggør Q3-finansielle tal.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button