Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Meme-Coins på vej til toppen: Shiba Inu, Dogecoin og PEPE med imponerende performance

Meme-Coin-Wahnsinn: Shiba Inu und Dogecoin legen kräftig zu - dieser Coin lässt die Konkurrenz aber alt aussehen

Kryptomarkedet er pt. domineret af bullish tendenser. Investorer verden over oplever stor glæde over stigningerne, og det gælder ikke kun de store kryptovalutaer som Bitcoin, ETHER & Co. – også på Meme-coin-fronten kan der findes betydelige gevinster.

### Kryptohype rammer også Meme-Coins

Både Shiba Inu og Dogecoin oplever betydelige prisstigninger i disse dage. PEPE udmærker sig endda med en endnu bedre performance.

Mens Bitcoin-kursen slår nye rekorder og er steget med næsten 60% på blot en måned, viser kryptoinvestorer også stor købelyst på altcoins, især på Meme-Coins.

### Spaßwährungen på fremmarch

Disse krypto-tokens er ofte populære på sociale medier, da de kun koster en brøkdel af etablerede kryptovalutaer og findes i mange varianter. Selvom der ikke er konkrete anvendelsesmuligheder for Meme-Coins, går udviklerne af disse digitale mønter ofte efter loyalitet fra fans og et emotionelt bånd. De følger trends, men er ofte designet som sjove valutaer med kun en vag intention om at blive brugt som betalingsmiddel.

### Meme-Coin-Rally med en klar vinder

Den nuværende positive stemning blandt investorer i kryptouniverset får dem til at investere i alt, der handles på kryptomarkedet – også Meme-Coins nyder godt af hypen. Mens favorit-sjovvalutaen hos milliardæren Elon Musk, Dogecoin, har oplevet en stigning på omkring 60% inden for de seneste 24 timer, steg også Meme-mønten Shiba Inu med ca. 48%.

Det var dog Pepecoin, der klarede sig bedst i løbet af de sidste 24 timer ved at stige med hele 127% og nu handles til 0,000007373 dollars. Markedsværdien for alle cirkulerende Pepecoins er på 3,1 milliarder dollars. Ifølge CoinDesk viser data fra CoinGecko, at handelsvolumenerne for Froskemønten på et tidspunkt steg til et rekordniveau på 3,6 milliarder dollars. Årsagen til dette er sandsynligvis, at en risikovillig atmosfære har ført til store væddemål på risikable aktiver som Altcoins og Meme-Coins.

Der kan også have været massive likvidationer af PEPE-relaterede futures-produkter, der drev prisen på Froskemønten i vejret. “Handlende og investorer pumper Meme-mønter op for at tilfredsstille sulten efter hurtige gevinster, mens Bluechip-token og mønter tager en pause efter deres seneste prisstigning,” citerer CoinDesk Nick Ruck, COO hos ContentFi Labs.

For futures-kontrakter, der følger PEPE, blev mere end 50 millioner dollars likvideret. Dette kan have bidraget til prisstigningen, da shortpositioner – eller væddemål om, at PEPE ville falde – blev afviklet, fortsætter rapporten.

(finansieringsredaktionen.net)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version