AltcoinsKrypto News

Meme Coins $SHIA and $SONIK: The Latest Trends in the Crypto Market

Carlos Rodriguez, der går under Twitter-aliaset @CarlosR og er tidligere administrerende direktør for det massive esports-team G2 Esports, har et nyt krypto meme coin-projekt, og dets token er i vækst.

$SHIA, den indfødte token, der driver ShibaSaga meme coin gaming-økosystemet, er den mest omtalte kryptocurrency på DEXTools, efter at have steget næsten 100 gange fra sin DEX-lancering for bare tre dage siden.

Ifølge DEXTools havde $SHIA en markedsværdi på næsten $3 millioner, med næsten 4.000 investorer og en handelsvolumen på $11 millioner inden for 24 timer.

$SHIA markedsfører sig selv som en meme coin med nytteværdi, da den driver en platform, der huser flere spil (ShibaCrush, ShibaKart) og snart vil lancere funktioner som et metaverse (Shiaverse), NFT’er og $SHIA-staking.

Carlos Rodriguez trådte tilbage som administrerende direktør for G2 esports sent i 2022 efter kontroverser, der opstod efter optagelser af ham, der festede med den kontroversielle influencer Andrew Tate.

Hvilket potentiale kan $SHIA have?

Med en markedsværdi på stadig under $3 millioner kan nogle investorer af meme coins se på $SHIA som et godt køb.

Da projektet bakkes op af en så fremtrædende influencer og allerede har gjort betydelige fremskridt med at opbygge et gaming-økosystem, der giver dens token reel nytteværdi, kan $SHIA se betydelig stigning fra dette punkt.

En tidobling til $30 millioner bør bestemt ikke udelukkes.

En anden meme coin at overveje – Sonik Coin ($SONIK)

En anden meme coin med stort potentiale er Sonik Coin.

Top  Bitcoin-Pris i bevægelse: Forventning om test af lavpunkter

Sonik Coin er en sjov, ny meme coin, der tager inspiration fra SEGA’s milliard-dollar Sonic the Hedgehog-franchise, selvom den ikke er tilknyttet det.

Den nye krypto introducerer et strejf af detgen humor, der er typisk for meme coin-verdenen.

Sonik Coins presale har for nylig nået over $400.000, hvilket indikerer at investorer allerede er ivrige efter tokenen inden dens DEX-lancering.

Sonik Coin sælger 50% af en samlet forsyning på 299.792.458.000 tokens i presale og sigter på at rejse lige under $2,1 millioner.

Det betyder, at presale vurderer $SONIK til $4,2 millioner, en meget beskeden evaluering, der giver masser af plads til eksponentiel vækst.

Investorer er begejstrede for Sonik Coins innovative stakingmekanisme, der ser ud til at tilbyde investorer enorme afkast, når token lanceres.

Imens går rygterne på, at Sonik Coin bliver lanceret af det samme marketingteam, der stod bag BTC20 ($BTC20) og SpongeBob ($SPONGE).

$BTC20-coin nåede en høj markedsværdi på over $125 millioner, hvilket gav gevinster på op til 7 gange for presale investorer, og tokenen handles stadig næsten 2 gange højere end dens presale pris.

SpongeBob steg til gengæld med op til 80 gange fra dens DEX-lanceringpris.

For at købe $SONIK skal du oprette forbindelse til din web3-wallet på projektets officielle hjemmeside og (via Ethereum-netværket) vil du kunne købe tokenen med $ETH eller $USDT.

Sonik Coin er ikke tilknyttet Sonic The Hedgehog, SEGA eller nogen af dets tilknyttede projekter. Den er simpelthen en uafhængig, fantastisk meme coin.

Bemærk: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel leveres kun til informativ brug og udgør ikke en investeringsrådgivning. Du kan tabe alle dine penge.

Top  Bitcoin efter halving - Er bull marked allerede forbi eller bringer nye ETF'er gennembrudet @Bitcoin2Go?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button