Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MetaMask introducerer salgsfunktion for Ethereum med høje gebyrer.

Metamask führt Verkaufsfunktion von ETH aufs Bankkonto ein

MetaMask introducerer salgsfunktion for Ethereum

MetaMask, den populære Ethereum Wallet, har nu tilføjet en ny salgsfunktion, der gør det muligt for brugerne at overføre deres penge direkte fra deres wallet til deres bank- eller PayPal-konto. Denne nye funktion har til formål at øge brugervenligheden, men den medfører også høje gebyrer.

Den nye salgsfunktion gælder i øjeblikket kun for Ethereum på det primære Ethereum-netværk, men der er planer om at udvide funktionen til også at inkludere Ethereum Layer-2-netværker. De konkrete Layer-2-netværker, der vil blive omfattet af denne udvidelse, er endnu ikke blevet offentliggjort.

For at kunne gennemføre omskiftningen mellem krypto- og fiatverdenen samarbejder MetaMask med betalingsudbyderne MoonPay, Wyre, Transak, Sardine og Banxa. Brugerne skal gennemgå en KYC-proces hos disse udbydere for at kunne benytte salgsfunktionen.

Det er vigtigt at bemærke, at KYC-processen og brugen af disse betalingsudbydere normalt medfører højere gebyrer sammenlignet med brugen af centraliserede kryptobørser. Som eksempel oplyser MetaMask, at der skulle betales 1,10 pund i gebyr ud af en total på 13,34 pund. Dette svarer til 8,25% i gebyrer.

Derudover kan overførslen af fiatvaluta tage flere dage, som MetaMask informerer om.

MetaMask Ethereum Verkauf MoonPay
Eksempel: Ethereum-salg via MoonPay | Kilde: MetaMask

Flere blockchains kan følge efter

I øjeblikket kan man kun sælge Ether på Ethereum Mainnet ved hjælp af salgsfunktionen. MetaMask har imidlertid planer om at udvide funktionen til også at omfatte Layer-2-netværker. Præcist hvilke blockchains der vil blive omfattet af denne udvidelse, er endnu ikke blevet offentliggjort.

MetaMask udvider i øjeblikket deres portefølje betydeligt. I juli lancerede de en swap-funktion, der giver brugerne mulighed for at bytte deres foretrukne tokens. MetaMask fungerer som en aggregator og giver adgang til forskellige decentraliserede kryptobørser.

Siden marts har MetaMask også tilbudt en løsning til institutionelle kunder, der gør det nemmere for dem at indgå Ethereum-staking.

Konklusion

MetaMask Wallet har introduceret en salgsfunktion, der gør det muligt for brugerne at overføre deres Ethereum direkte til deres bank- eller PayPal-konto. Denne nye funktion øger brugervenligheden, men den medfører også høje gebyrer. I øjeblikket er salgsfunktionen kun tilgængelig for Ethereum på Ethereum Mainnet, men der er planer om at udvide den til også at omfatte Layer-2-netværker i fremtiden. MetaMask samarbejder med forskellige betalingsudbydere for at gøre denne funktion mulig, men det pålægger brugerne højere gebyrer sammenlignet med centraliserede kryptobørser. Det er også vigtigt at bemærke, at overførslen af fiatvaluta kan tage flere dage. MetaMask fortsætter med at udvide deres funktioner og tilbyder også staking af Ethereum samt en swap-funktion.

Exit mobile version