Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Metaplanet øger Bitcoin-reserver trods globale usikkerheder

Metaplanet kauft massiv Bitcoin trotz Krisenzeit

Metaplanet øger Bitcoin-reserver trods globale usikkerheder

Den japanske investeringsfirma Metaplanet har betydeligt øget deres Bitcoin-reserver. Virksomheden annoncerede den 7. oktober 2024, at de havde erhvervet yderligere 108,78 Bitcoins til en købspris på cirka 6,7 millioner amerikanske dollars. Med denne seneste investering stiger Metaplanets samlede reserver til over 639 Bitcoins, hvilket i øjeblikket svarer til en værdi på mere end 40 millioner amerikanske dollars.

Unbeeindruckt af geopolitiske spændinger

Trods de nuværende geopolitiske spændinger, der udfordrer Bitcoins ry som en “global valuta”, ser Metaplanet angiveligt en købsmulighed. Eksperter mener, at netop sådanne tider kan tilbyde favorable investeringsmuligheder. Metaplanets aktiviteter synes at bekræfte denne opfattelse. Selvom oktober historisk set er en stærk måned for Bitcoin, har den oplevet en svag start, men mange markedsdeltagere forventer kursstigninger mod slutningen af måneden.

Udbyttet på aktiekursen

Den seneste Bitcoin-køb havde øjeblikkelige virkninger på Metaplanets aktiekurs. Efter offentliggørelsen af transaktionen steg kursen med 7,86 procent, hvilket svarer til en stigning på 72 japanske yen eller cirka 0,49 amerikanske dollars.

Japan lokker med krypto-kapital

I mellemtiden arbejder Japan på en revision af deres strenge krypto-reguleringer for at gøre landet mere attraktivt for krypto-investeringer. Tidligere på måneden rapporteredes det, at Japans Financial Services Agency (FSA) vil gennemgå de eksisterende regler for digitale aktiver og muligvis foretage ændringer for at banke vejen for et krypto-børsnoteret fond (ETF) og sænke skatterne på kryptoafkast.

Global kontekst og markedsposition

Med de seneste køb rangerer Metaplanet nu blandt de Top 20 offentligt noterede virksomheder med Bitcoin-reserver. Blandt de førende virksomheder inden for dette område er MicroStrategy, Marathon Digital Holdings, Galaxy Digital Holdings, Tesla og Coinbase. Disse udviklinger understreger Bitcoins voksende betydning som en aktivklasse, på trods af vedvarende markedsudsving og geopolitiske udfordringer.

De seneste investeringer fra japanske virksomheder, især Metaplanet, viser en stærk tillid til kryptovalutaers langsigtede potentiale, en holdning der synes at styrkes trods det nuværende volatile markedsmiljø.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version