Krypto News

Michael Burry angiveligt at have satset 1,6 milliarder dollars på et kommende aktiemarkedsnedbrud – Fake News afsløret

Michael Burry afviser rygter om short position på markedet

En kontroversiel påstand om, at den berømte investor Michael Burry har foretaget en stor short position på aktiemarkedet, har vist sig at være falsk. Flere medier og sociale medieindlæg hævdede, at Burry havde bettet imod markedet med 93% af sit portefølje, hvilket svarer til omkring 1,6 milliarder dollars. Dette fik panikken til at brede sig blandt investorer, da Burry tidligere havde forudsagt finanskrisen i 2008 og fik kælenavnet “The Big Short” som følge af sin succesfulde short position dengang. Men det viser sig, at påstanden om Burrys short position er falsk.

En bitcoinentusiast ved navn Sinz afslørede sandheden bag påstanden og forklarede, at den henviser til en indberetning af Burrys positioner i det foregående kvartal mellem april og juli. Denne indberetning afspejler altså slet ikke hans aktuelle portefølje. Derudover betalte han sandsynligvis ikke 1,6 milliarder dollars for sin short position, men i stedet nærmere fem millioner dollars. Samtidig har Burry en long position på 100 millioner dollars, hvilket betyder, at short positionen kun fungerer som en forsikring i tilfælde af, at markedet udvikler sig nedad.

Denne afsløring bekræftes også af Sven Wagenknecht, chefredaktør for BTC-ECHO, der udtaler: “Burry har ikke sat hele sin portefølje på et crash. Han har gjort, hvad alle banker gør: sikret sine aktiepositioner med shorts. Selv beløbet på 1,6 milliarder dollars synes at være forkert. Og sådanne indberetninger bliver altid offentliggjort måneder senere. Hans portefølje kan i mellemtiden se helt anderledes ud.”

Top  Følgende informationer er ophavsretligt beskyttet og skal ikke opfattes som købs- eller salgsanbefalinger

Michael Burry har haft en legendarisk status blandt investorer siden finanskrisen i 2008. Dengang forudsagde han crashet, og historien blev endda filmatiseret som “The Big Short”. Hans syn på markedet er derfor særlig betydningsfuldt. Det skal dog bemærkes, at hans prognoser ikke altid er blevet bekræftet.

Kilder

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button