BitcoinKrypto News

Michael Saylor forudser massiv stigning i Bitcoin-nachfrage inden 2024

Michael Saylor forudsiger massiv stigning i Bitcoin efterspørgsel

Michael Saylor, Mitbegründer af MicroStrategy og en fremtrædende fortaler for Bitcoin, forudsiger en massiv stigning i Bitcoin-efterspørgslen inden udgangen af 2024.

På Australia Crypto Convention 2023 for nylig talte Saylor om en mulig stigning i månedlig efterspørgsel på mellem to og ti gange, og forventer, at Bitcoin vil udvikle sig til en “voksen mainstream-aktiv”.

Baggrund for forudsigelserne

Saylor baserer sine forudsigelser på betydelige ændringer i udbud/efterspørgsel-balance. Han henviser især til den forestående Bitcoin-halvering, hvor det månedlige udbud af Bitcoin til minedrift vil falde fra en milliard til en halv milliard dollars. “Hvad sker der, når det ene fordobles, og det andet halveres? Prisen vil naturligvis nødt til at tilpasse sig opad,” forklarer Saylor.

Artiklen er formateret i Markdown-syntaks og leverer informationen uden at tilføje eksterne links.

Top  FTX erhält gerichtliche Genehmigung zur Liquidierung von Kryptowährungen im Wert von 3,4 Milliarden US-Dollar - düstere Stimmung am Kryptomarkt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button