BitcoinKrypto News

Michael Saylors Bitcoin-Strategi: Ingen grund til at sælge, og stort potentiale for Bitcoin-ETFs

Den amerikanske forretningsmand og medstifter af MicroStrategy, Michael Saylor, har udtalt i et interview med Bloomberg’s Katie Greifeld, at der ikke er nogen grund til at sælge sin Bitcoin i den nærmeste fremtid.

Saylor sagde, at godkendelsen af en Bitcoin-ETF er som en stigende flod, der hæver alle både – en metaforisk idé om, at alle deltagerne vil drage fordel, når markedet forbedres.

“Det er en stigende flod, der vil hæve alle både,” sagde Saylor. “Men hvis du ser på, hvad spot-ETF’er gør – de letter den digitale transformation af kapitalen, og hver dag flyder hundredvis af millioner dollars fra det traditionelle analoge økosystem til den digitale økonomi,” tilføjede Saylor.

“Jeg vil altid købe på toppen,” tilføjede han. “Bitcoin er exitstrategien,” sagde Saylor til Bloomberg.

Saylor har været aktiv i medierne og blev for nylig citeret i et interview med CNBC for at sige, at der har været mere end et årtis behov for børsnoterede Bitcoin-fonde.

“Mennesker har ventet i 10 år på disse ETF’er, og endelig kan mainstream-investorer få adgang til Bitcoin, og jeg tror, det er grunden til, at kapitalen i denne aktiverklasse stiger,” sagde Saylor.

I interviewet diskuterede Saylor også MicroStrategys planer om at omdanne virksomheden til et Bitcoin-udviklingsfirma. Han forklarede, at ændringen af navnet skyldes virksomhedens succesfulde Bitcoin-strategi og dens unikke status som verdens største børsnoterede Bitcoin-ejer.

Saylor fremhævede desuden planerne om at udvikle software, generere pengestrømme og bruge kapitalmarkederne til at akkumulere mere Bitcoin for aktionærerne og fremme væksten af Bitcoin-netværket.

MicroStrategys Bitcoin-investering har nået over 10 milliarder dollars, og virksomheden ejer nu over 190.000 BTC, mens værdien af Bitcoin stiger til over 50.000 dollars. Denne succes understreger MicroStrategys tillid til Bitcoin’s langsigtede udsigter og dets værdi som beskyttelse mod inflation. Trods en tilbagegang i omsætning og indtjening i fjerde kvartal har MicroStrategy under ledelse af Michael Saylor øget sine Bitcoin-beholdninger og købte alene i januar yderligere 850 BTC til 37,2 millioner dollars.

Top  Kryptomarkt Analyse: Bitcoin Kurs und Gesamtmarktkapitalisierung im Fokus

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button