AltcoinsKrypto News

Microsoft og LeverFi lancerer AI-baseret løsning til at tackle udfordringer i decentraliseret finansindustri

Microsoft og LeverFi lancerer AI-løsning til DeFi-udfordringer

Microsoft og LeverFi har slået sig sammen om at lancere en AI-baseret løsning, der sigter mod at tackle udfordringerne i den decentraliserede finans (DeFi) industri.

DeFi-økosystemet står over for betydelige udfordringer, herunder sikkerhedshacks, dårlige risikostyringspolitikker og manuelle udførelsesprocesser.

Disse udfordringer har ført til en mangel på tillid blandt brugere og udgør en væsentlig barriere for nye brugere, der vil ind i DeFi-rummet.

For at overvinde disse barrierer lancerer LeverFi Morpheus, en AI-porteføljehåndteringsassistent, i samarbejde med Microsoft, oplyser selskabet i et indlæg på Medium.

Morpheus sigter mod at hjælpe brugere med at navigere i det komplekse DeFi-landskab ved at tilbyde indblik i porteføljestyring og on-chain overvågning gennem maskinlæring.

Den AI-drevne assistent vil opdage markedsmæssige unormaliteter og understøtte brugere i porteføljehåndtering ved at mindske risici og undgå almindelige faldgruber.

“Morpheus kan hjælpe brugere med at undgå almindelige faldgruber og protokolrelaterede risici samtidig med at opdage de sande fordele og potentiale, de kan opnå med DeFi,” står der i meddelelsen.

Morpheus består af to kerne-AI-motorer, en til protokoller og en til brugerwallets.

Protokolmotoren scanner, sporer og reagerer på sikkerhedshændelser eller protokolrisici for at beskytte brugerne i realtid.

Brugermotoren overvåger porteføljepositioner og reagerer på pludselige markedsnedgange for at hjælpe brugere med at mindske potentielle tab.

Ved at kombinere disse to AI-motorer får brugerne bedre kontrol og tillid til at navigere i DeFi-området.

LeverFi, tidligere kendt som Ramp, er en platform, der tilbyder leverage trading op til 10x på en decentraliseret måde.

Ud over Morpheus arbejder LeverFi og Microsoft også på innovative løsninger inden for aktietokenisering, reelle aktiver og on/off-chain settlement.

Top  Afrikansk blockchain-innovation: XRP Healthcare annoncerer ny status som validator-knudepunkt

LeverFi er allerede begyndt at arbejde med disse områder i Hong Kong og vil fortsætte med at drive udviklingen fremad.

“Som altid vil LeverFi fortsætte med at befri DeFi-brugere med nye, innovative løsninger og være en førende kraft for at demokratisere DeFi-adgang over hele verden,” siger virksomheden.

Det er værd at bemærke, at LeverFi ikke er et kendt navn i kryptorummet, med en markedsværdi på tokens på omkring 22 millioner dollars, hvilket holder dem uden for top 500.

Ikke desto mindre har platformen fået anerkendelse ved at handle på store børser som Binance og Coinbase.

Ved skrivningstidspunktet handles LeverFis LEVER-token til $0,00119666, en nedgang på 19,4% i løbet af den seneste dag. Mønten er op omkring 6% i løbet af de seneste 14 dage.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button