Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MicroStrategy erhöht seinen Bitcoin-Besitz auf über ein Prozent des Gesamtangebots

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

Michael Saylor og Microstrategy investerer i alt 214.246 BTC, svarende til over én procent af det totale Bitcoin-udbud. Den seneste køb på 9.245 BTC for 623 millioner USD er en del af virksomhedens kontinuerlige akkumulation af digitale aktiver.

## Microstrategy hæver Bitcoin-ærefuld grænse
I en officiel SEC-filingsoplysning afsløres det, at Microstrategy den 19. marts tilføjede yderligere 9.245 BTC til deres beholdning. Med et samlet beløb på 7,5 milliarder USD har virksomheden opnået en gennemsnitlig købspris på 35.160 USD pr. Bitcoin.

### Spænding omkring kryptovalutaens fremtid
Michael Saylor, virksomhedens frontfigur, viser med disse aggressive køb, at han er overbevist om kryptovalutaens langsigtede potentiale. Trods markedets aktuelle nedtur har Saylor fundet det fordelagtigt at øge beholdningen af den digitale valuta.

### Markedsanalyse og forventninger
Efter en høj på omkring 73.750 USD har BTC-kursen stødt faldet med over 15 procent, hvilket har stabiliseret den omkring 63.000 USD. Analyser fra BeInCrypto peger på mulige yderligere fald til 60.000 USD, men det langsigtede perspektiv viser stadig en opadgående tendens for Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version