Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MicroStrategy spenderer over 615 millioner dollars på Bitcoin – Aktier stiger med 9%

Why MicroStrategy Stock Jumped on Wednesday

## MicroStrategy Invests $615 Million in Bitcoin

MicroStrategy har annonceret, at selskabet har brugt astronomiske $615,7 millioner på at købe Bitcoin. Denne meddelelse fik aktiekursen til at stige med omkring 9% på NASDAQ-børsen.

### En Strategisk Beslutning

I 2020 begyndte MicroStrategy at købe Bitcoin som en del af deres kapitalallokeringsstrategi. Siden da har selskabet brugt stort set alle deres midler og optaget gæld for at købe så meget Bitcoin som muligt. Dette gør det overraskende, at de nu har investeret mere end $600 millioner, da de kun havde $45 millioner i kontanter ved udgangen af tredje kvartal 2023.

### Finansiering af Købet

Trods den tilsyneladende mangel på likvide midler har MicroStrategy formået at rejse $610 millioner ved at sælge over 1 million aktier. Disse midler blev derefter brugt til at finansiere købet af Bitcoin.

Det er tydeligt, at MicroStrategy er villige til at forpligte sig stærkt til at akkumulere Bitcoin, og de er villige til at tage finansielle risici for at opnå dette mål. Med den seneste store investering viser selskabet, at de tror på fremtiden for den populære kryptovaluta.

Kilde: Fool.com

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version