Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MicroStrategy streber efter at blive den førende Bitcoin-bank

NASDAQ-Titel MicroStrategy-Aktie gibt dennoch nach: Bitcoin-Rally befeuert Vision einer Bitcoin-Bank

## MicroStrategy streber efter at blive verdens førende Bitcoin-bank

I årevis har MicroStrategy investeret massivt i Bitcoin, og virksomhedens grundlægger, Michael Saylor, har nu afsløret sin vision om at blive den førende Bitcoin-bank. Den seneste stigning i Bitcoin-kursen har også skubbet MicroStrategy-aktien markant opad.

### Bitcoin steg markant i værdi

Bitcoin oplevede en betydelig stigning i handlen mandag. På handelsplatformen CoinMarketCap kostede en Bitcoin-mønt på et tidspunkt mere end 66.400 dollar, hvilket markerede det højeste niveau siden slutningen af september. Ifølge dpa-AFX-analytikeren Timo Emden fra Emden Research blev investorerne mere risikovillige på grund af forhåbningerne om lempelser i pengepolitikken både i Europa og USA. Desuden spillede de planlagte økonomiske stimulanser i Kina Bitcoin og andre kryptovalutaer i hænderne.

### MicroStrategy-aktien nyder godt af Bitcoin-stigningen

Ikke kun Bitcoin steg markant, også MicroStrategy-aktien oplevede en betydelig opadgående bevægelse. Aktien steg med omkring 6,85 procent til 227,15 dollar i NASDAQ-handlen. Denne stigning skyldes grundlægger Michael Saylors vision om at etablere MicroStrategy som verdens førende Bitcoin-bank. Saylor ønsker at opbygge et nyt finansielt økosystem, der vil inkludere Bitcoin-baserede finansielle instrumenter som aktier, konvertible obligationer og obligationer. Hans fokus ligger på at erhverve massive mængder Bitcoin som pålidelige langsigtede værdibevaringsmidler og stærke instrumenter til at beskytte mod inflation.

### Målet er at maksimere Bitcoin-beholdningen

I løbet af de sidste fire år har MicroStrategy regelmæssigt investeret i Bitcoin, og virksomhedens beholdning er vokset til 252.221 Bitcoin til en værdi af mere end 15 milliarder dollar. Saylor har til hensigt at gøre sit selskab til en billion-dollar-virksomhed ved hjælp af denne strategi. På mandagen faldt MicroStrategy-aktien med 5,14 procent og yderligere 3,65 procent på tirsdag, hvilket resulterede i en slutkurs på 194,31 dollar.

Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version