Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Miliardæren Vitalik Buterin hjælper dyr i nød med krypto-donation: “Animal Coins” fordeler til gode formål.

Vitalik Buterin donerer til velgørenhed

Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, har endnu engang valgt at bruge de krypto-token, som folk regelmæssigt sender ham, på en meningsfuld måde: denne gang for at hjælpe dyr i nød.

## En donation til dyrevelfærd

På en onsdag donerede han Ethereum (ETH) til en værdi af $532.000 til Effective Altruism Fund for dyrevelfærd. Han forklarede, at han havde solgt alle “Animal Coins” (meme-coins med dyr på Ethereum-platformen), som krypto-brugere havde sendt ham det sidste år, for at kunne donere pengene.

### Uønskede donationer gennem årene

Gennem årene har krypto-brugere sendt token til store navne som Buterin, nogle gange i små mængder, men andre gange i massive beløb. Disse uopfordrede donationer kan virke som tiende-penge, da Buterin har stor respekt i kryptoverdenen.

### Nyt fokus på velgørenhed

Selvom Buterin gerne støtter velgørenhed, præciserede han, at han foretrækker, at pengene sendes direkte til velgørende organisationer. Han opfordrer endda krypto-samfundet til at udvikle meme-coins med praktiske formål, såsom at indsamle penge til velgørenhed.

## En kritiker af meme-coins

Buterin har længe været en kritiker af den aktuelle brug af meme-coins i krypto-verdenen, som ofte benyttes til spekulation og uhæderlige formål.

På Twitter delte Buterin sit synspunkt og opfordrede til en mere ansvarlig brug af krypto-token. Han understregede, at det er vigtigt at støtte velgørende formål og skubbe mod mere meningsfulde offentlige goder i kryptoverdenen.

I en tid, hvor krypto-verdenen er i konstant udvikling, er det vigtigt at reflektere over, hvordan man bedst kan bruge krypto-token til at gavne samfundet og skabe en positiv indvirkning.

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version