Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Millioner af Bitcoin sidder ubrugt i inaktive wallets – hvad betyder det for markedet?

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

En rapport fra Fortune, baseret på data fra blockchain-undersøgelsesfirmaet Chainalysis, viser, at der er cirka 1,8 millioner BTC (ca. $121 milliarder) i wallets, der har været inaktive i mere end et årti.

### Ruhende BTC-bestand
Dette inaktive beholdning udgør 8,5% af den cirkulerende Bitcoin-mængde på 19,7 millioner. Mens det præcise antal permanent tabte kryptovalutaer er uklart, indikerer rapporten, at det samlede antal sådanne mønter sandsynligvis vil stabilisere sig omkring 1,5 millioner.

### Wallet-reaktivering
Tidligere på måneden vågnede en “wal” fra Satoshi-æraen op efter et helt årti med inaktivitet med beholdninger til en værdi af $115 millioner. Det bemærkes, at genaktiviteten af længe inaktive wallets ikke nødvendigvis korrelerer med betydelige prisbevægelser.

### Inaktive wallets
Chainalysis har observeret, at gamle wallets har en tendens til at blive genaktiveret i et relativt forudsigeligt tempo. De fleste af disse wallets, på grund af deres små størrelser, gør normalt ikke overskrifter.

### Tabte wallets
Hele 99% af alle wallets, der anses for tabte, indeholder mindre end 50 BTC (omtrent $3,2 millioner ved aktuelle priser).

### Markt aktivitet
Data fra Glassnode viser, at over 68% af den samlede cirkulerende Bitcoin-mængde har været inaktiv i over et år. Den faldende tilgængelige forsyning kan være en positiv udvikling, især med tanke på den stigende efterspørgsel efter godkendelse af flere børsnoterede Bitcoin-fonde i januar.

### Aktuel handel
På nuværende tidspunkt handles den største kryptovaluta til $64,247 på de vigtigste spotbørser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version